Rețetă sandwich club cu bacon și ouă. Rapid și gustos

 Oana Pantazi
.

Pentru că trăim într-o lume unde totul se desfășoară pe repede înainte, ne-am decis să vă prezentăm cea mai simplă rețetă de sandwich club, un preparat adorat chiar și de către cei mai mofturoși copii. Se face repede, este aspectuos și, nu în ultimul rând, extrem de gustos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă doriți să pregătiți o rețetă de sandwich club gustoasă și simplu de preparat, tot ce trebuie să faceți este să urmați indicațiile de mai jos și veți avea în scurt timp cel mai delicios sendviș, o variantă perfectă pentru zilele în care nu aveți chef să gătiți.

Rețetă sandwich club

Acest gen de sendviș l-ați încercat cu siguranță cel puțin o dată în viață, la evenimente sau chiar la restaurant, la micul dejun. Chiar dacă pare un preparat ce necesită pricepere în bucătărie, este ușor de pregătit și, vă garantăm, nu veți da greș cu el. Iată de ce aveți nevoie pentru a face cea mai simplă și delicioasă rețetă de sandwich club!

Citește și: Ciorbă de burtă. Rețeta clasică, pas cu pas

Citește și: Ciorbă de salată verde. Perfectă pentru zilele toride de vară!

Citește și: Rețeta originală de tiramisu. Cum se face cel mai popular desert Italian

Citește și: Rețetă pentru cele mai delicioase clătite la cuptor, cu brânză și prosciutto

Citește și: Rețetă de sirop de soc. Cum se prepară siropul natural, de casă

Ingrediente sandwich club (2 persoane)

  • 6 felii de pâine toast
  • 4 frunze de salată
  • 6 felii de șuncă (sau carne de pui prăjită dacă preferați)
  • 4 felii de bacon
  • 1 roșie mai mare sau 2 mai mici
  • 150 g de cașcaval (cheddar, mozzarella etc.)
  • 2 ouă
  • 50 g maioneză
  • 30 g muștar
  • 5 cartofi
  • ulei pentru prăjit ouăle și cartofii
  • sare și piper după gust
  • bețe pentru frigărui

Cum se prepară cel mai delicios sendviș – sanwich club

Prăjim feliile de bacon, ouăle și feliile de pâine. Apoi, amestecăm maioneza cu muștarul. Între timp, tăiem roșiile felii, spălăm frunzele de salată și le tamponăm cu un șervet de bucătărie, iar cașcavalul îl radem pe răzătoarea cu ochiuri mari. Ungem o felie de pâine cu amestecul de maioneză cu muștar. Apoi, punem deasupra jumătate din frunzele de salată și feliile de șuncă sau carnea prăjită.

Următoarea felie de pâine pe care o punem deasupra o ungem, de asemenea, pe ambele părți cu același sos. Presărăm peste o pătrime din cașcavalul răzuit, iar apoi se pun feliile de roșii și oul prăjit. Se adaugă din nou o pătrime din cașcaval și felia de pâine rămasă, unsă, de data asta, pe o singură parte cu amestecul de maioneză cu muștar. Se repetă operațiunea și cu celălalt sendviș.

Apoi se împarte sendvișul, ipotetic, în patru și se înfig bețele de frigărui în colțuri, pentru a crea stabilitate. Se taie apoi sendvișul în așa fel încât să obținem 4 pătrate sau 4 triunghiuri egale.

Între timp, cartofii se curăță, se taie și se prăjesc în tigaie. Sendvișul se poate servi alături de un sos cu avocado, lamaie, usturoi și iaurt grecesc.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton