Ce face Zanni la Survivor pentru a ridica moralul echipei: „E fenomenal”

 Mirea Roxana
.

Andreea Lodbă a vorbit despre experiența de la Survivor România, dar și despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Actrița și-a caracterizat colegii de echipă, iar despre Zanni are doar cuvinte de laudă și spune că acesta este un fenomen. Andreea Lodbă a dorit să scoată în evidență calitățile Faimoșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă a părăsit cu regret competiția Survivor România, difuzată de Kanal D, pentru că și-ar fi dorit să mai rămână. Însă, publicul a decis, iar actrița a avut cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă. Întoarsă în România, Andreea Lodbă și-a reluat viața ei obișnuită, revenind la normalitatea care lipsea cu desăvârșire în Republica Dominicană.

an1-1an1-1

Andreea Lodbă a fost invitată în emisiunea Teo Show și a vorbit despre experiențele de la Survivor România, dar și despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Actrița și-a caracterizat fiecare coleg în câteva cuvinte. De remarcat este faptul că aceasta a vrut să scoată în evidență calitățile fiecărui Faimos.

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina:”Am văzut o…”

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:„Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIV

Citește și: Mioara Roman, internată iar într-un centru pentru vârstnici:„Va sta aici câteva săptămâni'

Citește și: Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă pe stradă, la adresa jurnaliștilor:„Pleacă de aici, că-ți dau…'

Andreea Lodbă, despre Faimoșii de la Survivor

Andreea Lodbă a fost nevoită să își caracterizeze colegii de la Survivor România. Despre Cosmin Stanciu spune că este un înger păzitor, despre Culiță Sterp a declarat că are un suflet bun, iar despre Zanni, spune că este fenomenal. În ceea ce o privește pe Elena Maria, Andreea Lodbă a spus că o apreciează foarte mult pentru că nu e ușor pentru o femeie să facă față traiului de la Survivor.

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi multumesc mult.

Culită: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.

Elena Marin: Mult bun-simt. O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reprosez. Când echipa era cu vibe scazut ne facea sa radem, reusea sa ne aduca zambetul pe buze.

Cu cine s-a înțeles cel mai bine Andreea Lodbă la Survivor

În continuare, Andreea Lodbă a spus despre Sebastian Chitoșcă faptul că a fost un antrenor pentru ea și că acest lucru a ajutat-o. În ceea ce o privește pe Raluca Dumitru, actrița spune că este o fire vulcanică, dar ea a descoperit că are și un suflet bun. Aceeași părere o are și despre Ștefan Ciucuclescu. În final, Andreea Lodbă a spus că cel mai apropiată s-a simțit de Cucu.

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu asa l-am simtit si ii multumesc tare mult pentru asta.

Raluca: Pot să spun că e vulcanica, dar am reusit sa o cunosc si mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergentă cu Culita si imi spunea ca se gandeste la mama ei si stia ca se consuma.

Stefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a incurajat foarte mult pe traseu. Reactioneaza la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simtit ca pe un frate. Împreuna cu el am plecat in competitie, cu el m-am simtit cel mai bine, am impartasit foarte multe in comun si mi-am dat seama că venim cam din aceeasi zona.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton