De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei. Pentru că fiica sa a început studiile la București, prezentatorul TV i-a asigurat o locuință spațioasă, în apropierea instituției de învățământ pe care o urmează. Recent, o sursă apropiată acestuia a susținut că imobilul nu a fost trecut pe numele tinerei, ci pe cel al actorului. Iată de ce a luat Liviu Vârciu această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei. Carmina Vârciu este fiica prezentatorului din relația cu Amy Teiceanu. Până în prezent, tânăra a locuit în Arad cu mama ei, însă, dat fiind că a început studiile superioare, aceasta a luat hotărârea de a se muta în Capitală. Carmina este studentă la Jurnalism și își dorește să-și construiască o carieră în televiziune. În trecut, pe când era elevă la liceu, tânăra a mai avut o tentativă de a se muta în București, însă s-a întors în scurt timp în orașul natal. O sursă apropiată tatălui ei a susținut că apartamentul în care locuiește Carmina nu este trecut pe numele ei și a explicat motivul pentru care Liviu Vârciu a luat această decizie.

car9car9

Liviu Vârciu nu a trecut apartamentul recent cumpărat pe numele fiicei sale. Pe contul său de TikTok, Carmina a strâns o comunitate impresionantă și le-a arătat urmăritorilor imagini cu locuința ei. Pentru a achiziționa imobilul, tatăl acesteia a apelat la un credit bancar, deși, după cum a mărturisit chiar el, abia scăpase de rate.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul'. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Citește și: Liviu Vârciu i-a luat apartament fiicei sale Carmina:”Are 20 de ani, are nevoie de intimitatea ei”

Citește și: Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, după ce Faimosul a părăsit Consiliul:„Nu e un comportament pe care să-l apreciem'

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:”Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…”

De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei

O sursă apropiată actorului a mărturisit că apartamentul în care locuiește Carmina nu este trecut pe numele ei. Se pare că prezentatorul TV a luat această decizie pentru a se asigura că imobilul nu va fi vândut, având în vedere că, în trecut, fiica acestuia s-a confruntat cu probleme de acomodare în București.

În schimb, Liviu Vârciu își susține financiar fiica cea mare, fiind cel care se ocupă de cheltuielile pentru educație și de facturile pentru întreținere.

„Casa e pe numele lui Liviu Vârciu și ca să nu o vândă. Foarte puțini copii primesc la majorat, de la părinți, și casă și mașină. În plus, Liviu îi plătește toate utilitățile și uneori, și ratele la facultate', a declarat o persoană apropiată actorului, potrivit playtech.ro.

Carmina își câștigă singură banii

Fiica lui Liviu Vârciu a obținut un loc de muncă part-time la atelierul Anei Roman, acolo unde lucrează patru ore pe zi. Aceasta se ocupă de expedierea coletelor, iar în luna noiembrie a câștigat suma de 1900 de lei.

Pe lângă acest contract de muncă, tânăra de 20 de ani își completează veniturile și prin campaniile pe care le desfășoară în mediul online. Pe contul de Instagram, aceasta este urmărită de aproximativ 40 de mii de persoane.

Ce spune Liviu Vârciu despre iubitul fiicei sale

Se pare că prezentatorul TV l-a cunoscut deja pe iubitul fiicei sale. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, însă nu-și expun relația pe rețelele de socializare.

„I-am luat casă Carminei, într-un complex, aproape de facultate, dar cam departe de mine. Se înțelege foarte bine cu frații ei (n.r. Anastasia și Liviu Matei). Are prieten de mult timp, îmi place. Sunt împreună de când erau copii și-l cunosc foarte bine. M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor', a susținut acesta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton