Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

 Laciu Andreea
.

Cine este Emma Grumăzescu. Concurenta din emisiunea Casa Iubirii este o prezență feminină atipică în show-ul matrimonial de la Kanal D, căci este pasionată de mașini încă din copilărie. Adoră adrenalina și nu suportă niciodată să stea în dreapta șoferului, cu atât mai puțin în spate. Preferă să dețină ea controlul în orice situație, dar are nevoie și de un partener de viață care să o facă să se simtă protejată și iubită. Speră să găsească bărbatul ideal în Casa Iubirii și este gata pentru orice provocare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Emma Grumăzescu. A început deja sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D. Pe lângă concurenții noi, Andreea Mantea le-a pregătit o surpriză uriașă telespectatorilor, căci se reîntorc și unii dintre cei care și-au încercat norocul în primul sezon. Rămâne de văzut dacă și Emma Grumăzescu se numără printre norocoasele care vor găsi iubirea în show-ul matrimonial.

emma-grumazescu-0emma-grumazescu-0

Cine este Emma Grumăzescu

Emma Iulia Grumăzescu are 20 de ani și este originară din Onești. A absolvit cursurile Liceului Tehnologic Onești, iar în prezent lucrează ca ospătar, șofer și curier, fiind angajată a unei pizzerii din data de 27 noiembrie 2019. Conform informațiilor pe care le-a postat pe contul ei de Facebook, este vegetariană începând din anul 2013.

A fost marcată de lipsa mamei din copilărie, așa că își dorește să aibă lângă ea un bărbat care să aibă grijă cu adevărat de ea, care să o protejeze și să o facă să se simtă iubită. Vrea să cunoască persoane noi și să își întâlnească sufletul pereche, care să îi ofere absolut tot ce i-a lipsit când era mică.

Citește și: Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii': „Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat'

Citește și: Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă'. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui: 'Am fost primită cu brațele deschise'

Citește și: Monica Anghel a ajuns într-un scandal cu produse de slăbit, fără voia ei: „Sunt persoane care au folosit astfel de picături și le-a fost rău”

„Nu îmi place să stau în dreapta. În spate am stat doar la 3 ani. Mai trebuie să lucrez la capitolul băieți. Simt că vom repara aceeași mașină eu și viitorul partener. Îmi doresc să iubesc cu intensitate, altfel nu are sens, nu vreau să mă plictisesc”, a dezvăluit Emma, când a ajuns în Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2

Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Natalia, Bianca, Emma, Robert, Marinel, Andrei, Alexandru, Patrick, Ionuț și Radu sunt concurenții din sezonul 2 de la Casa Iubirii. Tinerii au pășit în emisiune cu un singur gând: să-și întâlnească marea iubire.

Marea finală de la Casa iubirii, sezonul 1, a avut loc duminică seara, 15 ianuarie 2023. Doi concurenți, o fată și un băiat, au fost desemnați marii câștigători și au plecat acasă cu premiul de 75.000 de lei. Luni, 16 ianuarie, a început noul sezon de la emisiunea matrimonială, iar telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei 14 participanți, 7 fete și 7 băieți. Show-ul este prezentat în continuare de Andreea Mantea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton