Cui îi lasă Matilda Pascal-Cojocărița averea, după ce a devenit bunică pentru a cincea oară: ”Îmi pun casele la bătaie, să văd...”. Cum arată nepotul ei cel mic / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cui îi lasă Matilda Pascal-Cojocărița averea, după ce a devenit bunică pentru a cincea oară. Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară, la finele anului trecut, numărul nepoților săi ridicându-se acum, la 5. Fiul ei, Alin Pascal, este un tată fericit, solistul devenind tată pentru a treia oară. Micuțul i-a topit inima, pur și simplu, Matildei Pascal-Cojocărița. Artista are trei nepoți adorabili de la fiul ei, Alin Pascal, și doi nepoți de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu, și este pregătită să le lase tot ce-a agonisit nepoților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cui îi lasă Matilda Pascal-Cojocărița averea, după ce a devenit bunică pentru a cincea oară. Matilda Pascal Cojocărița este din nou bunică, și încă o bunică tânără, dat fiind că, la 64 de ani, artista are deja 5 nepoți. Alin Pascal, fiul ei și solistul trupei cu același nume, a făcut-o bunică, din nou, pe mama lui. Micuțul Aron Nicolas este o minune de băiețel și le-a umplut inima de bucurie părinților săi, dar și bunicilor. Totuși, cei mai încântați de venirea pe lume a acestuia sunt frățiorii lui, Adam și Tudor. Cât despre artistă, mai în glumă, mai în serios, aceasta spune că este gata să-și împartă averea între nepoți.

59753801_2176186369084682_2238171882455040_n59753801_2176186369084682_2238171882455040_n

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot:„Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a fost, de fapt, între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu:”Elena a făcut crize de gelozie zile întregi”

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum:„Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf:„O să ne lipsească la infinit' / EXCLUSIV

Cui îi lasă Matilda Pascal-Cojocărița averea, după ce a devenit bunică pentru a cincea oară

Alin Pascal este în al nouălea cer. Pe data 14 ianuarie, mezinul său, Aron Nicholas Cojocărița, a împlinit o lună. Micuțul este al cincilea nepot al interpretei de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, iar bunica lui, mai în glumă, mai în serios, îi prevede o carieră în muzică.

'Bebe este sănătos și extrem de mâncăcios! Cred că va deveni și el artist, pentru că atunci când se pune pe plâns… se aude în tot blocul! Bebe a venit la pachet cu multă iubire, fericire și înțelegere!', a declarat pentru viva.ro, Alin Pascal, fiul Matildei Pascal-Cojocărița. Solistul mai are doi băieți, pe Adam și pe Tudor, care sunt foarte încântați de venirea pe lume a frățiorului lor mai mic, Aron Nicolas Cojocărița.

Matilda Pascal-Cojocărița își împarte averea la nepoți

Matilda Pascal-Cojocărița este o bunică fericită. Interpreta de muzică populară, care a fost Miss România în 1979, este încântată de ultimul nepoțel care a venit pe lume în decembrie 2022. Și pentru că i s-a mărit familia cu încă un urmaș, artista spune că își va împărți averea la nepoți,

'Mezinul lui bunica este cel mai frumos și cel mai bun copil. Ia în greutate foarte bine. Este mâncăcios. Este o bombonică de copil. A zis: 'Buni, să fii cuminte, că eu cresc liniștit! Pune la bătaie averea, că suntem mai mulți acum. Suntem cinci.' Deci, îmi pun casele la bătaie, să văd cui le las. Trag la sorți. Mai și glumim… Aron este o bijuterie de copil. Sunt fericită că mi s-a înmulțit familia și că sunt copii buni', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița.

Matilda Pascal-Cojocărița: 'O țin numai în petreceri'

Matilda Pascal-Cojocărița spune că în familia lor este câte un aniversat, în fiecare lună. Interpreta de muzică populară mai are doi nepoți de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, violonistul Ștefan Cigu, pe Miryam și pe Petru.

'Am un început de an extraordinar. O țin numai în petreceri. Pe data de 14 ianuarie, Aron Nicholas a împlinit o lună de când a venit pe lume. Pe 7 februarie, nepotul meu mai mare, Adam împlinește 7 ani. Tot în această lună este și Petru, băiețelul lui Horațiu, care-și serbează ziua de naștere pe 27 februarie. Iar, Tudor este serbat în luna martie, pe data de 26. În aprilie este ziua lui Fane (Ștefan Cigu, soțul solistei-n.r.), în luna mai a lui Alin… În fiecare lună este un sărbătorit', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Foto: arhiva personală, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton