„Soțul e tatăl minunat, încât mă pune în situația să fiu mama rea”. Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani

 Raiciu Adriana
.

Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani. Octavia Geamănu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Ionescu. Cei doi au împreună un băiețel superb, pe Andrei, în vârstă de 6 ani. Într-un interviu recent, prezentatoarea a vorbit deschis despre viața de familie, dar și despre cum a decis să-și crească băiețelul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani. Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în urmă cu 7 ani, iar la 5 ani de la cununie au decis să se căsătorească și religios. Cei doi au împreună un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani, care îi completează perfect. Într-un interviu recent, prezentatoarea a vorbit deschis despre viața de familie și, printre altele, a dezvăluit ce fel de mamă este.

189556378_378815950274154_3161016376386083870_n189556378_378815950274154_3161016376386083870_n

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: „Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş'

Citește și: Octavia Geamănu nu a încheiat contractul cu Antena 1: „Nu m-a dat nimeni afară. Aveam 100 și ceva de zile de luat’. Știrista se află în concediu de odihnă

Citește și: Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei: „Am rămas blocată!'. Ce a făcut David

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu la trei săptămâni de la operația la genunchi: ‘Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare…’ / EXCLUSIV

Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani

În timp ce soțul ei este mai permisiv, Octavia Geamănu și-a luat rolul de „polițistul rău”. Marian Ionescu este mult mai răbdător, în timp ce prezentatoarea de televiziune are grijă ca fiul ei să primească și din când în când un „NU”.

Vezi că „mâța blândă zgârie rău'. Nu știi tu, dar în mine e un vulcan. Să știi că sunt mai severă așa. Unul trebuie să fie. Eu sunt polițistul rău. Soțul are răbdare infinită, iubire maximă, e tatăl minunat încât mă pune în situația să fiu mama rea. Unul trebuie să fie. Trebuie să știe copilul de limite, de nu există, nu se poate, nu ai voie. Toate acestea ies din gura mea. Deci eu sunt cu „NU', a povestit amuzată Octavia Geamănu pentru EGO.ro.

În continuare, vedeta de televiziune a mai adăugat faptul că a încercat să-l țintă pe fiul ei departe de lumina reflectoarelor, întrucât nu-și dorește asta.

„Lui nu îi place să apară în fața camerei. Când vreau să-i fac o poză mă ceartă și îmi zice să nu-l mai filmez, să nu-i mai fac poze. Exclus', a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Cu cine seamănă Andrei

Totodată, Octavia a mai mărutrisit că în perioada în care era însărcinată și-a dorit foarte mult ca fiul ei să semene cu Marian, lucru care i-a și ieșit.

„Nu are absolut nimic de la mine. Forma unghiei, ceva, Marian zice că e așa gingaș ca mine. Ce înseamnă asta? La caracter însă a luat ceva de la tot neamul. De la tata, de la sora mea, de la tatăl lui Marian, spune Marian căci eu nu l-am cunoscut, de la Marian nu mai zic. De la mine aștept să văd', a încheiat Octavia.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton