De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu: „N-aș mai crede-o niciodată”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca DrăgușanuJurnalista a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruță și a participat, recent, la rubrica sosurilor iuți. Aceasta i-a dat numele vedetei din România care a dezamăgit-o cel mai mult și pe care nu o va putea ierta niciodată. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În luna februarie, Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară și se declară o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Recent, aceasta a semnat cu Pro TV și va participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Pe perioada sarcinii, aceasta s-a retras temporar din televiziune, însă revine pe micile ecrane în calitate de concurentă la unul dintre cele mai așteptate reality show-uri de la noi din țară. Până atunci, aceasta a acceptat invitația de a participa la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la întrebările intrigante din partea publicului.

mara-banica-12mara-banica-12

Jurnalista a vorbit cu sinceritate despre experiențele prin care a trecut de-a lungul profesiei. Iată ce vedetă a dezamăgit-o pe Mara Bănică!

Citește și: Cum arată Mara Bănică, la câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară:„Am bifat și prima vacanță în formulă de patru'

Citește și: Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale:„Nu mai puteam să vorbesc. Nu mai aveam voce!'

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare.Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici:„Nu e simplu să…'

De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu

Mara Bănică a susținut că Bianca Drăgușanu este persoana publică din România care a dezamăgit-o cel mai mult. Aceasta a amintit escapada sa la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunam și începeam și o tocam. Ea când a venit la Dan la emisie, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit.

Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult. Eu am avut și cu Oana Roman un conflict fățiș. Din clipa în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol', a spus Mara Bănică, potrivit fanatik.ro.

Mara Bănică a spus care este cel mai enervant prezentator din România

Întrebată care este cel mai enervant prezentator de la noi din țară, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Aceasta a susținut că moderatorul vorbește foarte mult și, prin urmare, nu își exercită meseria cu profesionalism.

„Vorbește foarte mult. Nu a înțeles niciodată că moderatorul de televiziune trebuie să se și oprească', a declarat Mara.

Pusă în situația ipotetică de a se căsători cu cineva din showbiz, Mara Bănică a susținut că l-ar alege pe Ion Țiriac, datorită situației sale financiare.

Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Cunoscuta jurnalistă a semnat cu Pro TV și a acceptat fără ezitare propunerea de a lua parte la aventura din Republica Dominicană.

Se pare că Mara Bănică a negociat fiecare punct al contractului cu cei de la Pro TV. Aceasta a început mobilizarea pentru plecarea în insula din America de Nord și s-a asigurat că fiica sa va fi lăsată pe mâini bune.

Se pare că pe lista concurenților apare și numele lui Giani Kiriță. Acesta ar primi cel mai mare onorariu din acest sezon. Fostul fotbalist dinamovist a participat la mai multe show-uri TV, între care se numără și Exatlon.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton