Irina Fodor s-a întors din America Express. Cum a fost prima noapte petrecută acasă: "Nu se mai putea opri din plâns"

 Dumitrache Laura
.

Irina Fodor s-a întors acasă după două luni petrecute în America Express. Prezentatoarei TV i-a fost extrem de greu să stea departe de fiica și soțul ei, iar în urmă cu o zi, vedeta s-a întors acasă. Irina a povestit cum a fost prima noapte petrecută lângă fiica sa, dar și cum a reacționat cea mică când a văzut-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După două luni de zile petrecute în America Express, Irina Fodor s-a întors la familia ei. Vedeta a declarat că dorul de fiica și soțul ei a fost unul foarte mare, deși nu este pentru prima dată când stă departe de familia sa. Prezentatoarea TV a petrecut prima noapte alături de fiica sa după săptămâni întregi în care a stat departe de cei dragi.

Irina Fodor a ajuns acasIrina Fodor a ajuns acas

Irina Fodor va prezenta noul sezon America Express, după ce anul trecut a fost gazda emisiunii Asia Express, sezonul 4. Soția lui Răzvan Fodor a mai fost plecată departe de familia ei, dar de fiecare dată, dorul a fost extrem de mare.

Citește și: Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan:„În fiecare seară mă culc bombănind lângă el'

Citește și: Irina Fodor, o nouă peripeție la filmările America Express:”Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

Citește și:Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?'

Citește și:Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare.Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Irina Fodor s-a întors din America Express

Irina Fodor s-a întors acasă după două luni petrecute în America Express. Vedeta a stat de parte de fiica și soțul ei săptămâni întregi, iar dorul de casă a fost extrem de mare. Prezentatoarea TV a povestit cum a fost prima noapte petrecută acasă, dar și cum a reacționat Diana, fiica ei, când a văzut-o. Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că revederea a fost extrem de emoționantă, iar fiica ei nu se putea opri din plâns.

„Mi-a fost incredibil de dor de ei în aceste două luni, și chiar dacă sunt la a două experiență, nu am reușit să mă obișnuiesc cu distanța asta. Unde mai pui că acum, pe ultima sută de metri, parcă a fost și mai greu. Am avut un zbor foarte lung, de 16 ore și simțeam că nu mai ajung o dată acasă. Când în sfârșit, ne-am întâlnit. Diana nu se mai putea opri din plâns. Azi noapte am dormit împreună și de abia așteptăm să vină și tati acasă. Pentru că el e la filmări la Splash! Vedete la apă, la Bacău, că să fim, în sfârșit, cu toții. Deși toată lumea din jur spune că perioada asta a trecut extrem de repede, mie mi s-a părut că am stat o viață plecată.', a spus Irina pentru spectacola.ro.

Irina, despre prima noapte petrecută acasă

Irina Fodor a fost plecată două luni în America, unde a filmat noul sezon al emisiunii America Express. Vedeta a declarat că nu a reușit să doarmă prea bine în prima noapte când a ajuns acasă, din cauza fusului orar. Chiar și așa, Irina s-a bucurat foarte mult pentru că a ajuns, în sfârșit, lângă familia ei.

„E un sentiment nemaipomenit să fiu iar împreună cu familia mea, în casa mea. După atâta timp plecată și după ce în fiecare noapte din proiectul ăsta am dormit în altă cameră de hotel. Simt că în sfârșit m-am întors unde îmi e locul, în confortul meu. Deși nu am reușit să dorm foarte mult în prima noapte din cauza fusului orar. M-am trezit mai plină de energie ca niciodată.', a mai spus prezentatoarea TV.

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre noul sezon din America Express

Soția lui Răzvan Fodor a fost mult timp plecată departe de familie, iar acum că a ajuns acasă, vrea să intre în vacanță și să petreacă momente de neuitat cu Răzvan și fiica lor. Prezentatoarea TV a declarat că noul sezon din America Express va avea multe surprize, iar regulile jocului vor fi uimitoare.

America Express va lua prin surprindere pe toată lumea, sunt convinsă! Exotismul locurilor în care am ajuns, concurenții de anul acesta. Misiunile, jocurile, toate au format un proiect pe care nimeni nu îl va uita prea curând, vă garantez. Deocamdată, până va fi difuzat, cu toții ne vom lua o vacanță lungă și, cred eu, binemeritată.', a mai spus Irina Fodor pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton