Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici: „Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?”

 Miniosu Alexandra
.

Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, au scos o piesă care a devenit rapid virală pe TikTok. Micuțele în vârstă de 5 și 7 au creat isterie pe rețelele de socializare. Deși videoclip-ul a fost apreciat de mulți internauți, a atras și multe critici. Unii părinți consideră că versurile ar fi mult prea îndrăznețe. Iată cum sună melodia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, au lansat o piesă ce a devenit imediat virală pe TikTok. Melodia micuțelor, în vârstă de 5 și 7 ani, au strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube, în doar prima lună de la lansare. Cu toate că piesa a fost pe placul multora, unii părinții consideră că versurile ar fi mult prea îndrăznețe și că ar putea avea o influență negativă asupra copiilor.

florin-salam-1-1florin-salam-1-1

Florin Salam e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Se pare că talentul său e moștenit și de copiii lui. Fiicele sale, Ranya și Maria, au lansat recent melodia „Hai tati la mall', care e deja virală pe tot Internet. Micuțele de 5 și 7 ani apar în videoclip alături de alți copii, iar piesa lor a stârnit multă isterie.

Citește și: Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam:„Ne-am așezat la masă și…'

Citește și: Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi'

Citește și: Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Ce alți concurenți mai apar în show-ul de la PRO TV

Citește și: Nadine, revoltată de jignirile Marinei Almășan la adresa femeilor supraponderale:”M-a lăsat mută și cu durere de stomac”

Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok

Pe durata celor cinci minute, în cadrul melodiei sunt repetate numele a patru copii. E vorba despre Maria, Ranya și Rayn. În cadrul videoclip-ului, copiii se plimbă în limuzină și beau șampanie fără alcool. La un moment dat, o fetiță, dar nu a lui Florin Salam, chiar imită dansul provocator numit „twerk'.

Conform a1.ro, nu doar Maria și Ranya sunt cunoscute, ci și Emma și Ryan. Cei doi copii sunt și ei urmașii unui manelist. E vorba despre artistul Leo de Vis.

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn', așa sună refrenul melodiei care a creat destulă vâlvă în spațiul online.

Melodia a stârnit și multe critici

Piesa „Hai tati la mall' a ajuns repede în trend. Se bucură de un număr mare de vizualizări, dar, cu toate acestea, nu toți internauții apreciază modul în care cei mici se comportă în videoclip. Mulți dintre ei au criticat partea în care o fetiță imită dansul numit „twerk'.

„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească…', „Sincer, este vina părinților. Ei sunt prea mici ca să înțeleagă ce fac', au transmis internauții, conform click.ro.

Câți copii are Florin Salam

Maria, fiica lui Florin Salam, s-a lansat în muzică la începutul anului. În primul ei videoclip, micuța cântă alături de alți copii și în imagini apare chiar și faimosul ei tată. Piesa „Ciocolată îți aduc' are peste 3 milioane de vizualizări pe youtube.

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună trei copii. Artistul mai are și o fată și un băiat din prima lui căsătorie, cu Ștefania, regretata lui soție, care a murit în anul 2009.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton