De ce nu acceptă Mircea Bravo sfaturi legate de profesie, de la soția lui: „Ea nu are treabă cu celebritatea, e mulțumită să...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu acceptă Mircea Bravo sfaturi legate de profesie, de la soția lui. În luna iunie a anului trecut, comediantul și partenera sa au devenit soț și soție. Soția vloggerului este o tânără din Bistrița și s-a ferit până acum de lumina reflectoarelor. Într-un interviu recent, Mircea Bravo a dezvăluit modul în care celebritatea le influențează relația, mărturisind că Georgiana este o persoană „retrasă'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu acceptă Mircea Bravo sfaturi legate de profesie, de la soția lui. Pe 16 iunie 2022, Mircea Bravo și Georgiana s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc la Cluj-Napoca, într-un cadrul restrâns. Tânăra cu care este căsătorit comediantul este din Bistrița și lucrează în învățământ, motiv pentru care a preferat întotdeauna să stea departe de camerele de filmat. La polul opus, Mircea Bravo este cunoscut de o țară întreagă datorită sketch-urilor pe care le-a publicat în mediul online, el având peste un milion de urmăritori. Recent, vloggerul a explicat cum raportarea diferită la celebritate îl face să se completeze perfect cu aleasa inimii sale.

bv-9bv-9

Mircea Bravo nu primește sfaturi legate de profesie de la soția sa. Având personalități și cariere atât de diferite, vloggerul din Cluj a recunoscut că Georgiana nu-i poate sfătui când vine vorba despre gestionarea imaginii publice.

Citește și: Cine este Mircea Bravo.Tânărul comediant a ajuns să promoveze NATO

Citește și: Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit.

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…”

Citește și: Horia Brenciu revine la Pro TV.Pentru ce emisiune a filmat artistul

De ce nu acceptă Mircea Bravo sfaturi legate de profesie, de la soția lui

Comediantul este de părere că relația cu soția sa funcționează datorită faptului că personalitățile lor se completează. În timp ce Georgiana este o personă „retrasă', Mircea Bravo are parte întotdeuna de foarte multă atenție, având în vedere notorietatea de care se bucură.

„Soția mea nu poate să-mi dea sfaturi, pentru că ea nu are treabă cu celebritatea. Ea e o persoană mai retrasă. Ne înțelegem foarte bine, pentru că io-s genul care primește foarte multă atenție și ea e mulțumită să îi ofer atenția mea. Și atunci funcționăm foarte bine. Nu cred că aș fi putut sta cu o fată care vrea multă atenție. Ea vrea doar atenția mea, e ok ca eu să fiu în lumina reflectoarelor și da, ne înțelegem foarte bine', a susținut Mircea Bravo, potrivit fanatik.ro.

„Lumea, deși te înjură, îți cam spune ce nu ai făcut bine'

Mircea Bravo a absolvit Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, însă niciodată nu a profesat în domeniu. Acesta lucrează în mediul online de ani buni și a dezvăluit câteva dintre lecțiile care l-au ajutat să facă performanță.

„Eu sunt genul de om căruia îi place să încerce și, cât timp nu ești retardat, poți să-ți optimizezi orice faci. Când faci ceva pe online, dacă faci o prostie, lumea, deși te înjură, îți cam spune ce nu ai făcut bine.

Dacă ești un pic deștept, poți să optimizezi totul până faci un produs bun. Cred că aș fi încercat până ar fi fost bine. Cred că oricine se apucă de online și are grijă să ofere ceva publicului până la urmă o să vină cu un rezultat bun, cu un video bun, cu un film bun', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton