Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. La ce aliment a renunțat: „Se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt”

 Dumba Gabriela
.

Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. Raluca Moianu a adoptat un stil de viață sănătos, la 53 de ani și dezvăluie că a renunțat la zahăr, iar această schimbare se vede imediat și la aspectul fizic, dar și în felul în care se simte. Raluca Moianu face și sport, însă consideră că este cel mai important echilibrul interior pentru o stare de bine generală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. Pe Raluca Moianu publicul o asociază și acum cu emisiunea „Iartă-mă', deși postul TVR nu o mai difuzează din anul 2007. În ultimii ani a mai moderat și alte emisiuni TV, dar și de radio, însă a participat și la alt gen de proiecte care nu aveau legătură cu meseria pe care o practică, precum prezentările de modă. Așa se face că Raluca Moianu a pășit, recent, și pe podium, în postura de model într-o prezentare de modă.

25395891_1732603163437947_6229972428860875066_n25395891_1732603163437947_6229972428860875066_n

Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani

„Eu cred că este foarte important să ai un echilibru interior. Nu cred în rețete nu știu cum sau în diete wow. Cred în sport.

În momentul în care am descoperit că, dacă fac pilates, lucrul acesta mă ajută foarte mult, în momentul în care am descoperit că dacă nu mai mănânc atâta zahăr, lucrul acesta se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt.

E vorba de un anumit stil de viață. Am și eu niște riduri, adică se vede că nu mai am 20 de ani', a declarat Raluca Moianu la coborârea de pe podium, unde a defilat într-o rochie semnată de Eli Lăslean.

„Emoții avem tot timpul, dar ele sunt constructive'

Deși are experiență și nu este la prima apariție în public, Raluca Moianu nu crede că va reuși vreodată să-și stăpânească emoțiile.

„Emoții avem tot timpul, dar ele sunt constructive. Oamenii de scenă și în general în radio, în televiziune, e normal să avem emoții pentru că emoțiile ne fac să ne simțim vii, dar asta nu înseamnă că nu le depășim. Le tratăm ca pe un lucru firesc', a mai spus Raluca Moianu.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara:'Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător'

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!'? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Raluca Moianu și-a pierdut soțul acum patru ani

Raluca Moianu i-a fost alături soțului ei în cele mai grele momente. Marian Ancuța a fost diagnosticat cu cancer și s-a luptat până în ultimul moment cu diagnosticul îngrozitor.

Raluca Moianu și Mario, așa cum îl alintau prietenii, erau divorțați din 2013, după ce vedeta tv a fost surprinsă în compania altui bărbat. Faptul că cei doi aveau o fetiță împreună, i-a determinat să își mai ofere o șansă, mutându-se din nou împreună. Din păcate, comentatorul de snooker din România, de profesie medic stomatolog, s-a stins din viață în urmă cu patru ani.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break.Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut.

A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se’, a declarat Raluca Moianu acum câteva luni.

„Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație.Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit’, a mai spus Raluca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton