De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer: „Deși suntem la 30 de minute unul de altul...”. Ce relație are cu fata lui vitregă / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer. Într-un interviu extrem de sincer, Jorge ne-a dezvăluit cum se înțelege cu fiica lui biologică, Karina, rezultată din mariajul cu Alina Laufer. Artistul ne-a povestit că, deși stau la mică distanță unul de celălalt, în București, păstrează tradiția de a se vedea pe video, pentru că „încă se păstrează acel program stabilit la divorț'. De asemenea, cântărețul ne-a spus și ce relație are cu fiica lui vitregă, Ilinca. Iată ce ne-a mărturisit și despre mezinul familiei, fiul lui, David!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestește-ne câte ceva despre ei. Ilinca este deja mare, bănuiesc că se pregătește pentru facultate… Ce drum profesional vrea să urmeze?

Ilinca a împlinit 20 de ani și este la facultate, iar în paralel a făcut și cursuri acreditate de makeup, deci este pasionată de zona de beauty, wellness. Mergând la o facultate de business, clar se vede demarând o afacere pe cont propriu.

jorge-12jorge-12

Karina este la o școală privată unde se învață după programa școlară americană – are proiecte, face tot felul de cursuri, se dezvoltă, învață tot felul de lucruri folositoare. La 13 ani, încă nu știe exact ce își dorește să facă, însă ar cocheta cu Medicina sau estetician.

David este la grădiniță și, de ceva timp, ne spune că el vrea să fie constructor; îi place foarte tare să construiască lego, iar de fiecare dată când primește un lego nou, el nu construiește ce arată în imagini, el construiește căsuțe sau clădiri, asta îi place să facă. Și chiar sunt foarte drăguțe.

Citește și: Jorge a apelat la ajutorul psihologului, pentru a depăși traumele din trecut:„Atât eu, cât și soția și fiica, facem ședințe de hipnoterapie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu:„Multe despărțiri și împăcări veneau de la…' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Citește și: Anamaria Prodan și fostul ei iubit, Adrian Iordache, s-au afișat împreună.În ce ipostază au fost surprinși cei doi

De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer

Știu că ai o relație excelentă cu Ilinca. Cât de ușor te-a acceptat?

Relația mea cu Ilinca este fabuloasă: când am fost de curând la Paris, în una dintre seri, am rămas la cină doar eu cu ea, pentru că se făcuse destul de târziu, iar ei îi era foame. A fost extraordinar să conștientizez că eu, ca tată, pot să iubesc un copil care nu este al meu biologic exact ca pe copiii mei, nu fac nicio diferență de iubire între David, Karina și Ilinca, toți sunt viața mea. Iar Ilinca mi-a spus că nu îi vine să creadă că mă iubește la fel de mult ca pe mama ei, că nu simte nicio diferență, că noi suntem părinții ei și că eu am fost alături de ea mereu în diverse situații (la școală, cu băieții) și împărtășim o iubire de familie extraordinară.

Karina ta este primul tău copil biologic. Și ați stat separați câțiva ani, cât timp ea a locuit în SUA. Cum a fost acea sincopă în relația voastră, cum te-a afectat?

Relația cu Karina a fost incredibil de frumoasă de la început, de când s-a născut. Momentul în care ea a plecat în SUA în mod normal ai spune că te-ar distanța, însă acela a fost un moment care ne-a apropiat și mai tare, pentru că distanța era atât de mare. Însă a fost meritul Karinei că a ținut să vorbim pe video în fiecare zi și petreceam 5-10 minute în care îmi povestea ce a mai făcut, cum e la școală, cu cine s-a împrietenit. 10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră.

Iar în momentul în care ea s-a întors în țară am simțit că parcă nu am pierdut nimic, din contră, ne-am apropiat și mai mult. Și cred că a contat mult și pentru ea, fiindcă a putut să se descarce, avea cui să povestească, iar eu o ascultam și încercam să o sfătuiesc cum să se poziționeze față de colegii noi, ca să se poată integra. Iar momentele când mergeam în vacanță să o vizitez erau wow, pentru că era bucurie sinceră.

Acum suntem în București amândoi și păstrăm tradiția de a ne auzi și a ne vedea pe video zilnic, pentru că, deși suntem la 30 de minute de mers unul de altul, încă se păstrează acel program stabilit la divorț. Însă sper că, pe viitor, lucrurile se vor schimba.

Jorge, despre fiul lui, David: „A crescut în limba engleză și gândește în limba engleză'

Despre mezinul familiei ce ne poți spune? Cu ce vă surprinde?

David este un copil fericit, este un copil care a crescut în limba engleză și gândește în limba engleză, pentru că avem o bonă filipineză care locuiește cu noi în casă și care are o grijă extraordinară de el. Chiar ne considerăm foarte norocoși că am găsit un astfel de om, în care poți să ai încredere, pentru că nu avem ajutor din partea bunicilor (doar mama mai trăiește, în Constanța).

Atât eu, cât și Ramona lucrăm în domenii solicitante, aveam nevoie de cineva care să ne ajute, așa că a fost salvarea noastră. David este un copil total diferit față de Karina și Ilinca, e foarte empatic, foarte sensibil. El simte iubirea altfel și ne arată în fiecare zi cât de mult își dorește să fie fericit; e foarte matur pentru vârsta lui.

Sursă foto: Instagram, Sorin Ioniță

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton