Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul”: „Eram ținta lui preferată”

 Dumba Gabriela
.

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul'. Dan Negru a dezvăluit cine a fost omul de la care a plecat această vorbă care s-a păstrat în timp și a devenit un alint al său în spațiul public. Totuși, în ciuda faimei de zgârcit, Dan Negru a refuzat să facă un lucru care i-ar fi adus foarte mulți bani: să prezinte nunți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul'. Prezentatorul emisiunii 'Jocul cuvintelor', de la postul Kanal D, a făcut o mărturisire inedită. El a dezvăluit cine este omul care a spus primul despre el că este zgârcit. Dan Negru nu este deranjat că i se spune că este zgârcit, ba chiar se bucură și de câteva beneficii și, contrar așteptărilor, în familie nu se iscă conflicte pe tema banilor.

Dan-Negru-1Dan-Negru-1

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul'

Dan Negru a prezentat recent, la Techirghiol, un eveniment in memoriam Jean Constantin. La 12 ani de la moartea acestuia, prezentatorul de la postul Kanal D a fost extrem de emoționat să vadă renovat teatrul din localitatea natală a marelui actor.

Prezentatorul susține că regretatul actor Jean Constantin a spus în premieră despre el că este un om zgârcit. Mai mult decât atât, prezentatorul emisiunii 'Jocul cuvintelor' spune că marele actor îndemna chelnerii, în glumă, să îi ia comanda separat, la restaurant, pentru că nu plătea!

'Am fost onorat să prezint inaugurarea unui teatru, eu știam că teatrele se închid și am fost uimit să văd, că se mai și deschid. M-a emoționat să văd teatrul Jean Constantin în localitatea unde el s-a născut.

Eram ținta lui preferată pe motiv de zgârcenie și dacă stau bine să mă gândesc, el a început să mă pună pe hartă' ca zgârcit.

La restaurant, anunța chelnerii să-mi ia comandă separat, că eu iau și pentru acasă pentru că nu plăteam. Admirabil actor, cu roluri memorabile', a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru FANATIK

Citește și: Adelina Pestrițu i-a lăudat performanțele lui Costi Ioniță de la Premiile Grammy:„Rupe băiatul pe internet’

Citește și: În ce relații au rămas Andra și Costi Ioniță, cel care a lansat-o:„Eram intimidată de un adult care avea succes’/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Morodan își micșorează sânii:'Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă'

Ce spune Dan Negru despre faima lui de zgârcit

Într-un interviu acordat anul trecut revistei VIVA!, Dan Negru a vorbit și despre faima lui de zgârcit și cum l-a ajutat acest lucru în timp.

Mă bucură faima asta, bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta.

Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos. Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele:„Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin, strigă după mine vânzătorii„, ne declara Dan Negru atunci.

Ce avere are „zgârcitul” Dan Negru

Supranumit Regele audiențelor din România, Dan Negru a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani. De peste 15 ani prezintă un proiect de televiziune și în Capitala Republicii Moldova, la Chișinău, unde face naveta, periodic.

In ultimii 10 ani, Dan Negru si-a investit banii in imobiliare. Acesta are patru blocuri, ultimul din ele fiind in constructie, in prezent.

Ultimul bloc pe care il construieste in Bucuresti este de birouri. Dan Negru merge des pe santier unde supravegheaza lucrarile. Dan Negru a fost surprins in timp ce se afla in plin control, acum ceva timp. Acesta a fost insotit de Codruta, sotia lui, care e de specialitate medic stomatolog.

In timp ce el e maistru, ea se ocupa cu amenajarea interioarelor. Noul bloc de birouri se afla in zona Stirbei Voda. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

Conform apropiatilor lui Dan Negru, acesta investeste 150.000 de euro in fiecare cladire. Inchiriaza apoi cu 25 de euro/mp si isi recupereaza banii in timp, din chirie. Dan Negru a facut toate cladirile cu banii jos, refuzand sa ia bani de la banci.

Dan Negru si-a mutat afacerile imobiliare si in Timisoara, orasul lui natal. De acolo, el ar castiga doar 20.000 de euro pe luna.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton