De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt: "A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea..."

 Dumba Gabriela
.

Multă lume se întreabă de ce boală suferă, de fapt, Mioara Roman pentru că, în ultima vreme, vizitele sale la spital au fost tot mai dese. Recent, mama Oanei Roman a fost internată de urgență pentru că a căzut în urma pierderii echilibrului. Catinca Roman a dezvăluit, acum ceva timp, că mama ei a fost diagnosticată greșit cu Parkinson.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sănătatea Mioarei Roman este tot mai precară, mai ales că pentru o perioadă de timp a primit un diagnostic greșit. Prin urmare, fosta soție a lui Petre Roman a primit tratament greșit, care i-au agravat atunci starea de sănătate.

34343423-134343423-1

De ce boală suferă Mioara Roman

Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, o 'rudă' a cruntei maladii Parkinson, de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme.

Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte', a declarat Catinca Roman, la Antena Stars, acum câteva luni.

Și Oana Roman a spus, acum ceva timp, că mama ei are destule probleme de sănătate.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege.

A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga', a povestit Oana Roman.

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă:’Suntem foarte fericiți’

Citește și: Theo Rose, mesaj tranșant pentru cei care îi critică povestea de iubire cu Anghel Damian:’O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări’

Cum se simte Mioara Roman după căzătura recentă

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident în centrul de îngrijire în care se află de mai bine de un an.

Starea de sănătate a mamei Oanei Roman este în continuă degradare, având în vedere că suferă de o boală degenerativă a sistemului nervos central.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate.

Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri (n.r. sâmbătă, 6 august), ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi! Nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez, este mesajul cu care Oana Roman și-a anunțat fanii despre problemele de sănătate ale mamei sale.

Oana Roman, speriată pentru mama ei, tot mai bolnavă

Oana Roman a recunoscut că s-a speriat foarte rău pentru mama ei, după ce Mioara Roman a căzut și s-a rănit rău.

„Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Ne-am speriat foarte rău.

Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.

Are doar niște leziuni externe destul de serioase, pentru care va face recuperare. Este conștientă, lucidă, cooperantă', a adăugat Oana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton