Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță: „Nu m-au mai pus să mă dezbrac, m-au luat direct”

 Borcilă Andreea
.

Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță. Regizoarea a avut și alte meserii, pentru o scurtă perioadă, înainte să-și împlinească visul, acela de a juca pe cele mai importante scene de la noi. Vedeta a lucrat, la un moment dat, ca secretară și ca model, pe vremea lui Ceaușescu. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe, regizoare și scenariste de la noi. Până la vârsta de 53 de ani, vedeta și-a construit o carieră de succes în lumea artei. În plan personal, tocmai ce s-a despărțit de regizorul serialului Clanul, marca PRO TV, Anghel Damian, după o relație de opt ani.

lia-bugnar-8-3lia-bugnar-8-3

Actrița are, de fiecare dată, o apariție impecabilă atât în spațiul public, cât și în mediul online. Ea a povestit că a cochetat, la un moment dat, și cu modellingul, înainte de a deveni celebră, jucând pe cele mai importante scene de la noi. 

Citește și: Anghel Damian și Lia Bugnar, despărțiți, dar împreună:”Am dat viață unei povești noi”

Citește și: Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar:„Cred că are legătură cu…' / EXLCUSIV

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât…'

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii:”Vom regreta, dar o facem deja”

Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță

Lia Bugnar are o carieră de succes în lumea actoriei, împlinindu-și un mare vis. Ea a povestit cum a ajuns să lucreze ca secretară, dar și ca model, pe vremea lui Ceaușescu. Mai mult, fosta concurentă de la Asia Express și-a amintit că, la acea vreme, conta sistemul de pile. 

Pentru că nu aveam niciun rost. M-am angajat secretară imediat după ce am terminat liceul, fiindcă am dat examen la limba chineză şi n-am intrat. La actorie ştiam că sunt doar trei locuri şi nu am avut naivitatea să dau examen, sistemul de pile era singurul lucru trainic în ţara noastră pe vremea lui Ceauşescu. Nici nu mi-am pus problema. Aşa că m-am angajat secretară tot printr-un sistem de pile… Aveam diplomă de stenodactilografie. Eram secretară la IPROLAM, un institut de proiectări laminate, n-am aflat niciodată ce se întâmpla acolo, mie mi se părea că nimeni nu face nimic. Mai era acolo o doamnă, secretară de-o viaţă, care urma să-mi predea ştafeta.

Am stat un an şi am făcut nişte cafele. Oricum fac o cafea proastă. Şi am dus nişte pahare cu apă. La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere. Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct.

Ceea ce a fost fenomenal, pentru că eram de o pudoare exacerbată. Pe urmă a venit Revoluţia şi locul ăla s-a desfiinţat, dar mă mai chemau din când în când la nişte evenimente. Şi într-o zi s-a întâmplat că m-a sunat o doamnă şi mi-a zis că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată într-un spectacol. Era în 1990. M-am dus şi aşa am intrat în spectacolul „Adio, femei! cu Angela Similea şi Ştefan Iordache. Atunci mi-a venit ideea să dau la teatru şi m-am dus la Ştefan Iordache să-l întreb cu cine să mă pregătesc. Am dat şi am intrat din prima, a povestit, Lia Bugnar, pentru Weekend Adevărul, citează Wowbiz.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton