De ce a refuzat Andi Moisescu să plece de la Pro TV, unde lucrează de 30 de ani: "Pun banii de aici, plus..."

 Dumba Gabriela
.

Andi Moisescu este de 30 de ani angajatul Pro TV, timp în care a trecut prin mai multe emisiuni și, spune el, nu s-a plâns niciodată de nimic. A primit oferte, în tot acest timp, de la alte posturi TV, dar a pus tot timpul în balanță avantajele și dezavantajele și când a tras linie a considerat că tot în Pache Protopopescu îi este mai bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Într-o lume în care turismul profesional este sportul preferat al multor vedete TV, Andi Moisescu a împlinit, anul ăsta, 30 de ani în același loc de muncă. În tot acest timp, a făcut de toate, de la matinal la emisiuni de prânz, seară, weekend și nu vede nici în viitorul apropiat vreo șansă de schimbare.

2015-2016-juriul-romanii-au-talent-pro-tv-e1452775482872-12015-2016-juriul-romanii-au-talent-pro-tv-e1452775482872-1

Andi Moisescu spune că niciodată nu a pus banii înainte atunci când a fost pus în fața unei decizii legate de profesie, ci au contat și alte aspecte. De altul, soțul Oliviei Steer spune că este unul dintre cei mai „cuminți” angajați ai Pro TV și niciodată nu s-a plâns de nimic.

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat pînă acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva.

Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu.

Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte. Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Nu prea sunt de acord cu varianta «zburatului» (dat afară, n.r.). Şi psihologic să ştii că un om nu schimbă nimic în viaţă când găseşte ceva mai bun.

Doar dacă greşeşte. Trebuie să faci o mare tâmpenie ca să pleci. Din ce mi aduc eu aminte în ăştia 30 de ani nu-mi amintesc ca cineva să fi zburat aşa, să fi plecat, doar să fi făcut o nefăcută. Mai sunt şi cazuri din astea în care primeşti oferte din alte părti”, a declarat Andi Moisescu pentru Click!.

Andi Moisescu spune că, în 30 de ani, a primit diverse oferte de la alte televiziuni, iar motivul pentru care a decis să rămână în Pache Protopopescu a fost legat și de conexiunea emoțională pe care o are cu Pro TV și colegii de aici.

„Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo', a povestit Andi Moisescu.

Din toamnă Andi Moisescu va putea fi văzut la PRO TV la emisiunie „Pe Bune!?' și „Apropo TV”, iar în primăvară la „Românii au talent”.

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de la tatăl lor:’Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar discuţii aprinse’

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent’ a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer, acum 16 ani

Andi Moisescu este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. Totuși, juratul de Românii au talent s-a deschis și a povestit în VIVA! cum și-a cunoscut soția și care este, de fapt, secretul unei relații longevive.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o.

Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu.

Eu îmi amintesc doar că am făcut tot ce mi-a stat în putință. Bine, n-a fost nimic ce n-ar putea să facă și alții. În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni”, ne-a povestit Andi Moisescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton