Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Denise Rifai: “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”

 Cica Cristina
.

Andreea Marin este următoarea invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Vedeta vine în prima ediție al celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D și va răspunde întrebărilor moderatoarei legate de carieră sau de aspecte ce țin de viața personală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este invitată la 40 de întrebări. Vedeta a acceptat invitațai lansată pentru prima ediție a celui de-al doilea sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai'. Emisiunea de pe Kanal D urmează să fie difuzată marți, 24 august, de la 22:30.

Andreea-Marin-40-de-intrebari-1Andreea-Marin-40-de-intrebari-1

Andreea Marin, invitată la 40 de întrebări, emisiunea lui Denise Rifai

Andreea Marin este invitată la emisiunea 40 de întrebări și va sta față în față cu Denise Rifai. Cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, Andreea Marin s-a remacat precum jurnalist, producător și prezentator.

În egală măsură, invitata de la 40 de întrebări s-a implicat, de-a lungul vieții, în organizarea și promovarea a zeci de campanii umanitare. Supranumită , Andreea Marin este Ambasador UNICEF și a fost prima vedetă din Romania aleasă pentru a reprezenta această organizație.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva:”Eu nu trăiesc…”

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Anamaria Prodan, după ce s-a spus că Becali îi va năși pe Reghe și viitoarea lui soție:„Vin și eu la nuntă'

Citește și: De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie:„Beau și zece litri de apă pe zi'

Andreea Marin are o carieră de succes

Debutul în cariera de jurnalist care s-a dovedit a fi de succes al Andreei Marin a avut loc la TVR Iași, pe când avea numai 19 ani. Inițial, a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii Țara lui Piticot'. Odată cu mutarea în București, a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Nu mai puțin de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, fiind și corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood.

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune Surprize, surprize'. Invitata de la 40 de întrebări a fost recompensată de-a lungul carierei sale cu zeci de distincții. În plus, Andreea Marin este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale  prezențe feminine din România.

Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Denise Rifai: Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?'

Invitată la 40 de întrebări, Andreei Marin i se vor adresa o serie de întrebări, oparte dintre ele poate incomode, scopul fiind de a se lămuri anumite aspecte din viața sa.

Care a fost primul salariu de la ?', Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?', De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?', Ați adoptat copii pentru imagine?', Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?', Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?', Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?', Sunteți falsă?', sunt câteva întrebările adresate de către Denise Rifai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton