De ce a divorțat, de fapt, Livia Graur de tatăl fiicei ei, după 13 ani de căsătorie: „Nu cred în căsniciile de ochii lumii”

 Ifrim Georgiana
.

De ce a divorțat Livia Graur de tatăl fiicei ei, după 13 ani de căsătorie. Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima și fostul ei soț, Răzvan Ștefan Graur, au ales să rupă căsnicia în urmă cu un an. Cei doi au divorțat la notar și au fost extrem de dicreți cu privire la separarea lor. Acum, jurnalista a făcut noi declarații despre motivele despărțirii de tatăl fiicei ei, sugerând că nu și-a dorit să creeze o falsă imagine despre mariajul ei. Iată ce a spus aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Livia Graur și Răzvan Ștefan Graur au decis să pună punct căsniciei. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună o fiică, Renata, în vârstă de 9 ani. Foștii soți au decis să rămână în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună și au fost destul de discreți în legătură cu separarea lor. Vestea divorțului a fost șocantă la vremea respectivă, cu atâât mai mult cu cât cei doi nu dădeau semne că relația lor ar fi disfuncțională. La un an de la separare, prezentatoarea TV dezvăluie motivele care au stat la baza despărțirii.

liv-9-1liv-9-1

De ce a divorțat, de fapt, Livia Graur de tatăl fiicei ei, după 13 ani de căsătorie. După încheierea căsniciei, prezentatoarea TV spunea că va păstra întotdeauna o relație „civilizată' cu fostul ei soț, astfel încât fiica lor să nu aibă de suferit și să crească într-un mediu armonios. Cei doi au custodie comună, însă Renata locuiește cu mama ei.

Citește și: Ce decizie a luat Livia Graur după divorțul de soțul ei: „E un lucru bun pentru psihic”

Citește și: În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor: „Am făcut pasul acesta numai după ce…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș: „Nu am simțit nicio clipă să fie…'

Citește și: Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

De ce a divorțat, de fapt, Livia Graur de tatăl fiicei ei, după 13 ani de căsătorie

Prezentatoarea TV a explicat motivul pentru care a divorțat de Răzvan Ștefan Graur. După 13 ani de mariaj, se pare că foștii soți trăiau două vieți paralele, iar Livia Graur spune că nu și-a dorit să continue o căsnicie în care nu mai existau interese comune și posibilități de evoluție. Jurnalista a subliniat că nu este genul care să facă compromisuri de „ochii lumi', mai ales când vine vorba despre căsnicie.

„Eu sunt de părere că, atunci când doi oameni nu mai au un drum comun, e timpul să o apuce fiecare pe cărarea lui. Este un curs firesc, mai ales că suntem, cu toții, atât de diferiți. Și sunt momente în care îți dai seama că vrei să evoluezi, să crești, că nu mai ești același de acum 10,15, 20 de ani. Uneori, partenerul îți este alături și merge pe același drum cu ține, alteori nu.

Și când simți că mergi singur, e timpul chiar să o faci. Pentru că, în caz contrar, stagnezi. Nu cred în căsniciile de ochii lumii', nu mi se pare că ai ceva de câștigat dacă te prefaci că totul e bine doar pentru cei din jur. Unii pot lua asemenea decizii, alții nu. Eu fac parte din categoria celor care merg mai departe și nu se uită în urmă', a explicat aceasta, potrivit fanatik.ro.

„Renata este prietena mea'

Prezentatoarea TV a făcut câteva destănuiri și despre relația cu fiica ei. Livia Graur spune că este prietena Renatei și o încurajează pe aceasta să vorbească deschis despre tot ce i se întâmplă. Jurnalista mai spune că se regăsește mult în personalitatea micuței, care, la 9 ani, este competitivă și foarte conștiincioasă.

„Renata este prietena mea, așa cum și mama m-a crescut în același spirit. O încurajez să-mi spună orice, pentru că doar prin încredere putem avea o relație sănătoasă. Nu sunt adultul autoritar, dar ea știe că există limite și principii de la care nu fac rabat.

Și cred că am făcut treaba destul de bună până acum pentru că oricine o cunoaște este impresionat de felul ei de a fi, de a se comporta. Cred că ceea ce a moștenit de la mine este spiritul competitiv și seriozitatea. Pentru că se lupta să fie mereu prima în orice. Să fie cea mai bună și, totodată, este extrem de conștiincioasă în tot ce face. Iar aici mă recunosc pe mine', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton