David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

 Revista VIVA
.

David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

David Beckham, antrenorul personal al fiului Angelinei Jolie

Maddox, baietelul cambodgian al Angelinei Jolie, s-a aratat extrem de talentat la fotbal, asa ca i s-a cautat un antrenor personal. Tati Brad Pitt s-a folosit de farmecul personal in fata fotbalistului Vinnie Jones, fost coleg de platou in Snatch', pe care l-a rugat sa-i acorde o mana de ajutor. Acesta l-a recomandat starului de la Real Madrid, David Beckham, care a acceptat propunerea cu incantare.

Asa se face ca unul dintre copilasii cei mai vanati de fotografi, inscris la varsta de 5 ani la cursurile David Beckham Soccer Academy din LA, va avea curand ocazia unica de a primi cateva lectii particulare de la cel mai sexy fotbalist metrosexual din lume.

Vestea ca Beckham l-ar putea antrena pe fiul Angelinei Jolie alimenteaza zvonurile potrivit carora este hotarat sa paraseaca Madridul, spre a se muta cu familia in L.A, unde ar fi mai aproape de prieteni buni, ca Tom Cruise si Katie Holmes, si ar avea ceva sanse de a se initia intr-ale actoriei.

Editor Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton