Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, imagini în premieră cu mama băiatului său. Și ea locuiește în Viena

 Dumba Gabriela
.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a postat, în premieră, câteva imagini cu fiul său și mama acestuia! Cei doi au o relație foarte bună, deși nu au fost niciodată căsătoriți. Fosta iubită a lui Daniel Pavel locuiește la Viena, împreună cu fiul lor de 17 ani, iar din declarațiile făcute de-a lungul timpului reiese că prezentatorul Survivor este foarte mulțumit de educația pe care femeia i-a dat-o fiului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 ianuarie, de ziua Sfântului Antonie cel Mare, prezentatorul Survivor a postat pe Instagram un mesaj de „La mulți ani” pentru fiul său, Antoniu. În această zi, puștiul își serbează și ziua de naștere și pe cea a numelui, ocazie deosebită pe care Daniel Pavel a celebrat-o, de la distanță.

2343223432

„De ziua Sf. Cuvios Antonie cel Mare, eu ridic rugăciune și spun, alături de Anca, mama lui, la mulți ani băiatului nostru! Să vezi întotdeauna în lumea largă și mare toată comoara pe care știm că o porți în tine!

17 ani pe 17 ianuarie. La mulți ani tuturor de ziua numelui', a scris Daniel Pavel pe Instagram.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, imagini în premieră cu mama băiatului său

Daniel Pavel și-a deschis recent sufletul într-un podcast realizat de Cătălin Măruță. În interviul apărut pe Youtube, prezentatorul Survivor România a vorbit pentru prima oară în detaliu despre relația cu fiul său.

„Cred că băiatul meu este un rebel autentic, în ceea ce privește esența revoltei să spunem care nu ține de o vârstă. Este foarte introspect și atent cu ce-l înconjoară. E foarte curios cu informațiile pe care lumea vie, planeta, societatea, fie că e acasă în România sau acasă în Austria, le oferă.

E preocupat intens de propria viziune asupra lumii care, da, specific, tuturor spiritelor de foc, din toate generațiile de adolescenți ai secolelor, poate fi una rebelă, revanșardă, de acțiune.

Și aici deja intervine partea de supraveghere sau de spațiu personal, pe care i-l respectăm. Avem încredere deplină în el, indiferent că dă un semn de pe unde e când și când. Simte aventuros ca personajul lui preferat, Indiana Jones', a spus Daniel Pavel.

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…

Citește și: Ce nu l-a lăsat Anamaria Prodan pe Reghe să facă, timp de 16 ani: „Nu poți să te joci cu banii oamenilor'

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:Nu vreau să mă mai…

Ce a dezvăluit Daniel Pavel de la Survivor despre mama băiatului său

Despre mama fiului său, Daniel Pavel nu a dezvăluit foarte multe detalii, însă se știe că nu au fost niciodată căsătoriți. La un moment dat, prezentatorul Survivor spunea că fiul său este mai înalt decât el, iar Daniel susține că asta se datorează genelor bune pe care le-a primit din partea mamei sale.

Deși este scundă, strămoșii săi au avut o înălțime de peste 1,70 m, iar Daniel Pavel dezvăluia că fosta sa iubită face parte dintr-o familie de aromâni veche de mai bine de 800 de ani.

Ce relație are Daniel Pavel cu mama băiatului său

Deși nu formează o familie tradițională, Daniel Pavel și mama băiatului său se înțeleg de minune atunci când vine vorba de binele lui Antoniu.

Băiatul a învățat de mic ce înseamnă sportul de performanță, deoarece tatăl său a avut grijă să îl antreneze în bazinele de înot de fiecare dată când a avut ocazia. Pe lângă înot, băiatul practică și schi și patinaj, spre surprinderea tatălui său care nu a reușit nici până acum să învețe.

În prezent, băiatul studiază la un liceu din Austria, după ce a ales să părăsească România alături de mama sa și să renunțe la liceul cu program în limba franceză pe care îl frecventa în București. Daniel este convins că la un moment dat fiul său se va întoarce în țară și va reuși să aducă spiritul internațional cu el.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el. Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate', declara prezentatorul Survivor anul trecut, potrivit monden.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton