Cine este și cum arată sora lui Connect-R. Este implicată în afacerile artistului

 Raiciu Adriana
.

Cine este și cum arată sora lui Connect-R. Toată lumea îl cunoaște pe Connect-R, însă puțini știu că artistul are o soră. Deși nu vorbește foarte des despre relația dintre ei, se pare că se înțeleg destul de bine. Ba chiar mai mult, este implicată în afacerile cântărețului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată sora lui Connect-R. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră și a reușit să-și facă mulți fani de-a lungul anilor. Viața personală, însă, a încercat să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. De puține ori, cântărețul a vorbit despre familia sa.

connect-r-3connect-r-3

Cine este și cum arată sora lui Connect-R. De curând, însă, în momentul în care a fost invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai, a vorbit despre sora sa. Iată ce spune artistul despre aceasta.

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări/ EXCLUSIV

Citește și: Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:„Se poate și așa, cu…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Luca, fiul cel mare al lui Reghe, despre Anamaria Prodan:„Este ca a doua mamă

Cine este și cum arată sora lui Connect-R

S-a aflat cine este și cum arată sora lui Connect-R. Artistul a încercat să-și țină departe viața personală de ochii curioșilor.

Însă, de curând, a dat detalii despre sora sa mai mică, Ana Maria, care se pare că i-a devenit și mâna dreaptă în afaceri. După ce a apărut în presă un zvon legat de faptul că nu-și plătește salarații, Connect-R a decis să lămurească acest lucru.

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, a spus că a luat-o pe sora lui ca asistentă, care se ocupă acum exclusiv de salarii.

„Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea. Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă și am spus. Niciodată un artist, un leader de trupă nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.”, a spus Connect-R.

Connect-R, detalii despre începuturile carierei sale

Tot în cadrul emisiunii de la Kanal D, Connect-R a mai vorbit și despre începutul carierei sale. A lucrat la ziare și câștiga 30 de lei, pe care îi dădea pe mâncare și țigări.

„30 de lei câștigam. Îmi ajungeau să iau țigări, îmi luam ceva de la un fast-food și un suc. Cuvântul vocație, cred că vine de la vocie. Vocea care va striga dinuntrul tău. Și când am lucrat ca tinichigiu auto…când m-a dat afară, m-a văzut cu foaia și pixul scriam versuri. Și mi-a zis: du-te și fă ce crezi tu, meseria asta nu e de tine! Îi mulțumesc acum, pentru că fac ceea ce trebuie!„, a mărturisit Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton