Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte: „E o sumă frumușică!”

 Martin Lorena
.

Cum a reușit Ruby să câștige o adevărată avere. Ruby este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția melodiei „Stinge lumina'. Diva a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar la acea vreme era una dintre cele mai discutate piese din țară. Ulterior, aceasta a lăsat pe planul doi muzica și a decis să își câștige banii într-un alt mod. Iată cum a reușit să adune o mică avere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruby a fost întotdeauna o prezență extrem de plăcută de publicul larg. Aceasta s-a făcut întotdeauna remarcată datorită personalității sale puternice, dar și a modului de gestionare a situațiilor în care a fost pusă. Ba mai mult, ea mereu a știut cum să își câștige banii și pare că niciodată nu a dus lipsă de ei. În acest moment, diva a reușit să câștige o mică avere!

Ruby-1Ruby-1

Aceasta a început să investească în criptomonede, după ce un prieten apropiat i-a recomandat acest lucru. Deși la început a fost sceptică, ulterior diva i-a urmat sfatul și astfel a câștigat o sumă frumoasă de bani!

Citește și: Cine este bunica lui Ruby:„M-a învățat să fiu și femeie, și bărbat'

Citește și: Cum și-a testat Ruby iubitul, pentru a vedea dacă o înșală:„Am ieșit noaptea în pijamale și…'

Citește și: Ce va face cu premiul Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar:„Banii îi voi investi în…'

Citește și: Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează:„Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când…'

Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte

Ruby a început să investească în criptomonede după ce un prieten i-a recomandat acest lucru. Deși inițial nu a fost foarte încântată de întregul proces, la insistențele acestuia, a decis să înceapă afacerea. În așa fel a început artista să își formeze o mică avere!

„În primul moment când un amic foarte bun mi-a povestit despre așa ceva, am cam strâmbat din nas, vă spun sincer. Habar nu aveam despre ceea ce vorbea amicul meu, un medic veterinar de excepție, și sincer nici nu prea mă interesa. Dar omul a fost perseverant și mi-a strecurat același mesaj constant, timp de mai multe săptămâni. Așa avea să înceapă totul!', a declarat Ruby pentru Playtech.ro.

„Nu eram chiar apă de ploaie în domeniu'

Ruby recunoaște că la început nu avea foarte multe cunoștințe cu privire la criptomonede, motiv pentru care a fost nevoită să se informeze cu privire la acest subiect. Diva a cautat informații, s-a documentat, iar în acest moment se poate declara o cunoscătoare a monedelor virtuale.

„Ar fi trebuit să mă vedeți căutând, la un anume moment, informații despre criptomonede. Nu eram chiar apă de ploaie în domeniu, dar eram tare departe de ceea ce, după mintea mea de acum , ar trebui să cunoască cineva care se încumetă să investească în acest domeniu. Așa am început să citesc informații de specialitate sau să caut site-uri cu tot felul de detalii, fiindcă mi-a devenit evident că treaba nu e deloc tratată cu lejeritate', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ruby își păstrează sumele secrete

Ruby nu a spus cu subiect și predicat câți bani a investit în criptomonede, însă a subliniat că acest detaliu nu trebuie divulgat. Ea a observat la colegii ei de breaslă că păstrează secrete sumele pe care le au în cont și a decis să facă exact același lucru.

„E o sumă frumușică. Ăsta va fi singurul meu comentariu pe tema asta. Văd că tot încercați să mă trageți de limbă, ba că poate o fi o cifră cu patru zerouri sau cu cinci. Și dacă ar fi fost una cu șase zerouri, tot nu v-aș fi spus. Nu fac încă acest lucru public și dintr-o ușoară superstiție. Am observat că mai toți jucătorii din acest domeniu au micile lor secrete și-mi place și mie foarte tare ideea!', a spus ea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton