Ramona Gabor a împlinit 33 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, în Dubai

 Dumitrache Laura
.

Ramona Gabor a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de fițe din Dubai. Sora mai mică a Monicăi Gabor este plecată de ani de zile din România, stabilindu-se în Dubai, acolo unde a devenit o femeie de afaceri de succes. Cum și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor a părăsit România în urmă cu aproape 10 ani, mutându-se în Dubai. Vedeta și-a deschis propria afacere acolo, iar acum duce o viață lipsită de griji. Deși se știe că Dubai este o țară plină de oameni înstăriți, sora Monicăi Gabor a reușit să-și clădească un viitor de succes. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu o zi.

Ramona Gabor de ziua eiRamona Gabor de ziua ei

La fel ca și Monica Gabor, Ramona a ales să plece din România pentru a-și clădi un viitor mai bun. Vedeta se bucură din plin de faptul că a reușit să-și construiască o carieră în Dubai. După ce a lucrat ani la rând ca fotomodel, Ramona Gabor și-a lansat propria gamă de parfum. De asemenea, șatena este susținută de sora sa, Monica.

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America.S-a împăcat cu Mr. Pink?

Citește și: Ce dietă ține Ramona Gabor.Regulile alimentare de la care nu se abate niciodată

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, imagini în premieră cu mama băiatului său.Și ea locuiește în Viena

Ramona Gabor a împlinit 33 de ani

Sora Monicăi Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere. Pe 16 ianuarie, Ramona Gabor a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie a sărbătorit alături de prietenele ei într-un local de lux din Dubai. Acestea au petrecut sâmbătă noapte, iar ziua următoare a avut loc o cină festivă.

Ramona este extrem de fericită că a reușit să ajungă o afaceristă de succes în Dubai, iar pe contul său de Instagram au apărut mai multe imagini și clipuri video de la petrecerile organizate în cinstea ei. Ramona a avut două torturi, câte unul la fiecare dintre cele două ieșiri în oraș alături de prieteni.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor

Ramona a părăsit țara natală și s-a stabilit în Dubai. După ani de zile în care a lucrat ca fotomodel, vedeta și-a lansat un parfum, care se bucură de succes. În urmă cu ceva timp, sora mai mică a Monicăi Gabor vorbea despre parfumurile pe care le-a creat, fiind extrem de bucuroasă.

'Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro', spunea Ramona, sora Monicăi Gabor, potrivit profm.ro.

Ramona Gabor, pasionată de diamante

Ramona Gabor și-a dorit foarte mult să exceleze în domeniul afacerilor. De asemenea, șatena este pasionată de diamante, motiv pentru care a făcut cursuri de gemologie, în care a investit 7.500 de dolari. .

 'Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi', a declarat Ramona Gabor în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton