Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului: "Am avut niște sperieturi"

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată pentru prima oară. Ioana este unica fiică a politicianului, iar peste câteva luni va deveni mămică. Mădălin Voicu este extrem de fericit și abia așteaptă să devinp bunic cu acte în regulă. Tânăra în vârstă de 34 de ani a făcut dezvăluiri emoționante despre sarcina sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fericire mare în familia lui Mădălin Voicu. Fiica politicianului îl face bunic peste câteva luni. Ioana va naște în luna mai, fiind deja în a șasea lună de sarcină. Tânăra a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre sarcina, mărturisind care este sexul bebelușului ei.

IOana VoicuIOana Voicu

Mădălin Voicu, în vârstă de 68 de ani se poate declara un bărbat împlinit. Politicianul are șapte copii cu cinci femei, iar Ioana este singura lui fiică. Din căsnicia cu Carmen Olteanu, Mădălin Voicu are doi băieți. Din căsnicia cu prima soție, au rezultat Ioana, Tudor și Mădălin Voicu Junior. De asemenea, politicianul mai are doi băieți din alte relații pasagere.

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu.Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit'

Citește și: Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu.E cu 22 de ani mai tânără decât el

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte:„E o sumă frumușică!'

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată pentru prima oară

Unica fiică a lui Mădălin Voicu va deveni mămică pentru prima oară. Ioana Voicu, 34 de ani, este însărcinată în luna a șasea. Bruneta este extem de fericită, iar în luna mai va putea să-și strângă în brațe bebelușul. Ioana a dat vestea și a dezvăluit sexul, dar și numele bebelușului.

Prezentatoarea tv a preferat să țină secretă nașterea, pentru că s-a confruntat cu unele complicații. Din fericire, totul este bine, iar atât ea,cât și bebelușul sunt ok.

A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.', a mărturisit Ioana Voicu, în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ioana Voicu va avea o fetiță

În urmă cu ceva timp, Ioana Voicu vorbea despre momentul în care va deveni mămică. Fără să știe că va rămâne însărcinată, fiica lui Mădălin Voicu a declarat că știe că atunci când va avea un copil, acesta va fi o fetiță. Ei bine, se pare că simțul matern este ceva senzațional și unic, deoarece Ioana va aduce pe lume o fetiță. Ioana a dezvălui și numele bebelușei.

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema. (…) Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată', a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

Ioana Voicu este prezentator de știri

Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentator de știri. Ioana își dorea foarte tare să ajungă pe micul ecran, abandonându-și studiile muzicale, pentru a urma calea televiziunii. Tânăra a dezvăluit în urmă cu ceva timp că iubește televiziunea, iar visul ei cel mare a devenit realitate. Ioana Voicu a fost studentă la Conservator, dar a renunțat

. „Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator… eram deja în anul II… şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?». Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune»… A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă', declara Ioana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton