Fuego a economisit pentru zile grele: „Nu-mi permit luxul de a sta fără să fac nimic”

 Oana Pantazi
.

La 45 de ani, Fuego este un artist cu o carieră de invidiat, care nu a dus niciodată lipsă de concerte, însă, în pofida acestui fapt, și el, ca și mulți dintre colegii săi de breaslă, a început să se confrunte cu probleme financiare, în pandemie. Iată ce mărturisește artistul despre starea sa materială actuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Perioada aceasta grea prin care trecem cu toții, dar în special artiștii, lasă însă urme adânci și pentru Fuego. De multă vreme, artistul nu a mai avut contact direct cu publicul, iar asta îl afectează. Deși e într-o permanentă reinventare și oferă oamenilor noi surprize pe internet, nimic nu mai e la fel. Mai mult, din nefericire, anul trecut concertul lui Fuego de la Sala Palatului a fost amânat de patru ori. Chiar dacă mărturisește că are un stil de viață nepretențios, situația financiară a artistului nu este pe roze în acest moment.

112473202_1484209381767946_9052609232442154913_n112473202_1484209381767946_9052609232442154913_n

Fuego a economisit pentru zile negre

Chiar dacă are în fiecare sâmbătă emisiune pe TVR2 și a lansat piese pe canalul său de YouTube, păstrând astfel contactul cu fanii, Fuego a fost nevoit să-și amâne mai multe concerte de-a lungul pandemiei, artistul riscând să ajungă la fundul sacului. Iată ce a povestit acesta despre situația sa materială actuală!

Citește și: După trei luni de pandemie, Fuego își strigă amarul: E greu fără scenă! Ajungi, la un moment dat, să te simți inutil' Ce decizie a luat Paul Surugiu / INTERVIU

Citește și: Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle:„Se știe cum sfârșesc trădătorii’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Francesco și Maria Speranța de la Asia Express:„Am ieșit împreună’

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„A stat cu noi în casă până după nuntă’

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„Am în echipă de toate…’

'Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele.  Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.

Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină! Nu mă plâng, nu e cazul de aşa ceva. Mereu am considerat că trebuie să mă gândesc şi la ziua de mâine, chiar dacă trăiesc intens clipa zilei de azi! În primul rând, n-aş putea sta fără să fac nimic. Nu-mi permit acest 'lux', pentru că nu mă reprezintă şi pentru că eu exist prin ceea ce fac, dincolo de partea financiară!, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

„Eu pot să-i înțeleg pe cei care nu mă plac”

Mai bine de jumătate de viață și-a petrecut-o pe scenă, dar, în pofida celebrității ce depășește granițele, se declară „cel mai lipsit de fițe artist. Vorbește despre sine cu modestie și despre oameni cu dragoste, iar aceasta este, cu siguranță, rețeta succesului său. Pe cât de iubit este de mulți dintre fanii lui, pe atât de urât este ironizat Fuego de alții. De ani de zile se fac bancuri pe seama sa și a muzicii sale, însă artistul nu s-a enervat niciodată până acum și se declară doar dezamăgit că unii își trăiesc viața așa.

„Eu pot să-i înțeleg pe cei care nu mă plac! Nu mă pot iubi toți și nici nu-mi doresc asta, pentru că nu e corect, pentru că ar fi plictisitor și pentru că în epoca noastră, fiecare are locul lui și e liber să aleagă ce și cum vrea să vadă sau să asculte! Nu sunt perfect, nu sunt nici cel mai bun, nici cel mai special, astfel că fiecare decide! De acolo, până la ideile preconcepute, până la răutăți și comentarii fără minte, e cale lungă. Nu pun mare preț în general, în viața mea, pe cei care nu au argumente și care aruncă cu anumite judecăți de valoare din puțul propriei gândiri doar pentru că așa e la modă!

Totodată, nevoia asta de teribilism în online e pentru mine un caz pierdut, pentru că oamenii nu au capacitatea și nici curajul de a putea susține și asuma multe dintre ideile fără noimă pe care le spun acolo! Sigur că mulți comentează fără să fi venit vreodată la un concert de-al meu, în sală, ca să vadă ce fac, ce cânt, ce spun. Eu știu că mai am multe de învățat, am un stil diferit și e normal ca unii să nu rezoneze cu asta. Știu că de multe ori cei care-și fac treaba, își văd de drumul lor și nu deranjează pe nimeni, trebuie puși la colț, dar ce să vedeți, n-ați descoperit nici jumătate din câte pot face eu!', a scris artistul pe contul său de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton