Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia: „Am făcut o gașcă”

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. De ceva vreme, prezentatorul trăiește o poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. În trecut, acesta a format un cuplu cu Anca, cea cu care are împreună un băiat. Recent, prezentatorul a plecat în vacanță cu fiul lui, mama acestuia și actuala sa parteneră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel are o carieră de succes și nici pe plan sentimental nu o duce rău. De ceva vreme, acesta formează un cuplu cu Ana Maria Pop și nu ezită să se afișeze împreună. Inițial, cei doi locuiau la distanță unul față de celălalt, mai exact el în Viena, iar ea în București. Nu demult, aceștia au fost surprinși împreună la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a PRO TV, prezentat chiar de către Daniel Pavel. Acum, iubita prezentatorului a cunoscut-o pe fosta sa soție, iar cele două par să aibă o relație foarte bună.

pavel-1-1pavel-1-1

Fosta soție a lui Daniel Pavel s-a împrietenit cu actuala iubită. Pe rețelele de socializare, prezentatorul a postat mai multe imagini din vacanța în care a plecat cu băiatul său, cu mama acestuia și cu Ana Maria Pop.

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent.Formează un cuplu de câteva luni

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor România, vacanță de vis alături de iubită.Unde a plecat împreună cu Ana Maria Pop

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni:„Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, decizie periculoasă la 4 luni de la ruptura de menisc de la Survivor:”Voi concura cu orteză”

Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție

Daniel Pavel are un băiat în vârstă de 17 ani din relația cu Anca. Cei doi s-au separat în urmă cu câțiva ani, însă, de dragul copilului, au rămas prieteni. Mai mult, prezentatorul chiar a petrecut vacanța cu aceasta, fiul lor și actuala sa iubită.

Acesta a mărturisit că a făcut „o gașcă extraordinară' cu fiului lui, fosta soție și actuala parteneră, semn că toată lumea s-a bucurat de momentele împreună și nu au existat niciun fel de neînțelegeri.

„Din ianuarie tot într-o vară o țin. Am fost plecat și cu familia. Am avut ocazia să plec și cu ai mei, cu tata, că doar pe tata îl mai avem, apoi cu iubita, cu Ana și apoi cu băiatul meu și cu mămica lui. Adică am făcut așa o gașcă extraordinară. Vara pentru mine înseamnă și adrenalina soarelui, adică nu doar vitamina D.

Am fost cu fiecare în parte, adică sunt norocos din punctul ăsta de vedere', a declarat Daniel Pavel potrivit ego.ro.

„A fost minunat pentru că el a ales'

Daniel Pavel a susținut că fiul lui a fost cel care a compus „planul de expediție', care a început din Albania și s-a terminat în nordul Greciei.

„Am plecat pe planul lui de expediție, ceea ce a însemnat Albania, Grecia, comunitățile de aromâni din Nordul Greciei, după mamă, căci am fost și cu mama lui, cu Anca.

El e aromân după mamă, machidon cum spunem noi, și am avut ocazia să vedem Sfânta Maria, o sărbătoare extrem de importantă pentru ortodocși, în nordul Greciei, în orășelele din care provine practic familia lui. Albania sălbatică, misterioasă. A fost minunat pentru că el a ales', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Cum se înțelege prezentatorul cu mama copilului său

Daniel Pavel a susținut că, în prezent, relația cu Anca este una mult mai bună, dat fiind faptul că ambii s-au maturizat și au trecut prin mai multe experiențe de viață.

„Mult mai bine ne înțelegem acum pentru că relațiile sunt ca vinul bun, tot s-a făcut comparația asta, îmbătrânesc, în sensul înțelepciunii odată cu trecerea timpului.

Așa și noi. Suntem mult mai bine acum, mult mai inteligenți, am învățat valoarea unui compromis, puterea pe care o are un compromis, că nu are o conotație negativă. Si pentru beneficiul copilului, dar și al nostru ca individ, că până la urmă asta e ideea, să trăim frumos pe lumea asta. E și scurt timpul pe care îl avem', a mai spus Daniel Pavel.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton