Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăptează băiețelul: "Profit să stau cu Iair"

 Raiciu Adriana
.

Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăpta băiețelul. Vladuță Lupău a devenit mamă pentru prima oară și este extrem de fericită și recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, îndrăgita artistă a postat mai multe imagini în timp ce își alăptează bebelușul, dar a transmis și un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău face parte din generația nouă de cântăreți de muzică de petrecere și a reușit să ajungă imediat la inima publicului. Pe lângă succesul răsunător, artista are și o familie extrem de frumoasă alături de Adi Rus. În data de 6 august 2022, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care a decis să-l numească Iair.

lupau-vladutalupau-vladuta

Ei bine, chiar dacă este într-o perioadă destul de aglomerată, întrucât s-a întors pe scenă, dar trebuie să îl alăpteze pe cel mic și să îi fie alături în orice moment, Vlăduța tot reușește să-și țină fanii la curent cu ultimele noutăți viața sa. Recent, aceasta s-a fotografiat în timp ce își hrănește bebelușul la sân, iar imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…

Citește și: Ce greutate are acum Vlăduța Lupău.Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani:„Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți:„Nu trebuie să apar eu pentru că…’

Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăpta băiețelul

Pe contul său de Instagram, Vlăduța Lupău a postat mai multe imagini în timp ce își alăptează bebelușul. Vedeta nu s-a gândit că va primi și comentarii negative, întrucâ subiectul alăptării este destul de controversat în țara noastră, ci doar a vrut să se bucure de moment și să-l împărtășească cu fanii.

Astfel, fără inhibiții, cântăreața și-a pus băiețelul la sân și a început să-l hrănească. Fericirea și împlinirea se citesc pe fața acesteia, iar mesajul transmis este cu atât mai emoționant. Vedeta a adăugat că abia aștepta să ajungă acasă și să-și petreacă timp cu Iair.

„Când sunt acasă nu mai prea am eu timp de telefon, profit să stau cu Iair', își justifică Vlăduța Lupău lipsa din online, după o noaptea în care a ajuns la fiul ei când ceasul arăta mult peste miezul nopții. 

Totodată, în urmă cu câteva zile, Vlăduță le-a mai spus fanilor cum se descurcă cu alăptatul atunci când este plecată la evenimente.

'Mă întrebați ce mănâncă Iair. Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă îi dă Adi completare formulă sau când nu îi ajunge, iar când mă duc la cântat duc pompa cu mine, între cântări mulg laptele ca să nu pătez ceva și, încă o întrebare pe care mi-ați pus-o foarte des în ultimele zile, cu cine stă el când eu sunt plecată. Evident, cu Adi. Facem cu schimbul, iar eu când vin acasă sunt pe el și o iau de la 0 și #rezist', tot Vlăduța Lupău povestea recent pe InstaStory.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton