Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral. Cum au reacționat când s-au văzut

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit întâmplător într-un club exclusivist de pe litoral, într-un moment dificil al relației vedetei cu Gabi Bădălău. Aceasta nu-l mai urmărește pe afacerist în social media, în schimb providența i l-a scos în cale pe fostul soț și iubit, Alex Bodi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Despre povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar putea scrie un roman, la fel ca și despre cea dintre vedetă și Gabi Bădălău, cu ambii având o relație cu multe suișuri și coborâșuri. Iată însă că după ce Bianca a încetat să-l mai urmărească pe Gabi Bădălău în social media și a decis să plece singură la mare, în cale i-a ieșit nimeni altul decât Alex Bodi…

Bianca-Dragusanu-copil-Gabi-Badalau-2-Copy-1Bianca-Dragusanu-copil-Gabi-Badalau-2-Copy-1

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi întâlnire într-un club exclusivist

Dată fiind relația ei cu Gabi Bădălău, care a adus multe despărțiri și împăcări, este greu de spus dacă în momentul de față cei doi mai sunt împreună. Cert este că Bianca a ales să plece singură la mare, unde a ales să se distreze într-un club exclusivist.

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos: „Când sunt îndrăgostit…”

Citește și: Brigitte Pastramă a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice:'Am făcut embolie pulmonară'

Citește și: Cine este Ion Cernea, soțul Irinei Loghin.Sunt împreună de 47 de ani

Citește și: Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia: „Am făcut o gașcă'

În același local, Bianca l-a întâlnit pe Alex Bodi, care, întâmplător sau nu, era îmbrăcat tot în alb, la fel ca ea, notează spynews.ro. Acesta a fost, se pare, singurul lucru pe care l-au avut în comun cei doi foști îndrăgostiți, deoarece, deși au stat la câteva mase distanță, Bianca și Bodi s-au ignorat reciproc pe tot parcursul serii, mai scrie sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou despărțiți?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu extrem de controversat, de aproape doi ani. Cei doi au trecut prin multe momente dificile împreună, și nu o dată au decis să se despartă, anunțurile fiind făcute fie în social media, fie la TV. De altfel, cei doi și-au declarat iubirea de nenumărate ori, chiar și intenția de a forma o familie, după care s-au despărțit… definitiv.

Deși, în ultima vreme, părea că relația lor este iar ca la început, iată că Bianca nu îl mai urmărește pe Gabi Bădălău pe rețelele de socializare, dovadă că iar sunt preobleme în paradis.

După același tipar, Alex Bodi pare să fie foarte fericit alături de iubita lui Ema Uta, de care, în urmă cu doar două săptămâni își declara despărțirea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton