Daniel Buzgudan, martor la o minune: "S-a dus acolo, s-a spovedit, a mers la slujbe"

 Iacob Antonia
.

Daniel Buzdugan le-a povestit fanilor săi cum a reușit să facă un bine unei persoane, dăruindu-i un șnur pe care îl avea de când fusese la Muntele Athos. Femeia nu putea să facă copii, iar cazul său l-a impresionat teribil pe omul de radio. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Buzdugan a fost martorul unei minuni! Se știe că bărbatul este un om foarte credincios, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Cu toate că a ales altă carieră, Daniel Buzdugan nu s-a îndepărtat de Dumnezeu. Realizatorul emisiunilor matinale de la Radio ZU, are o legătură specială cu Divinitatea, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată.

maxresdefault-7maxresdefault-7

El a povestit că atunci când a fost la Muntele Athos a primit un șnur de la un călugăr. Inițial, a refuzat să ia obiectul, însă omul lui Dumnezeu a insistat. Habar nu avea că acel șnur va schimba viața unei alte persoane!

Daniel Buzgudan, martor la o minune de la Dumnezeu!

La ceva timp, Daniel Buzdugan a dăruit șnurul respectiv unei femei care se chinuia de ani buni să aibă copii. Minunea s-a produs imediat, astfel că femeia a rămas însărcinată cu un băiețel.

Citește și: Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu: „Sunt un atotpăcătos”. Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. A fost consul în Damasc

Citește și: Horoscop 25 august 2021. Moșteniri care vă aduc bani mulți

„Să vă povestesc o chestiune care s-a întâmplat în parohia părintelui. Discutam cu o cunoștință care nu mergea la biserică. Plângea foarte tare și îmi spunea că nu poate să aibă copii. Fusese pe la tot felul de clinici, și prin străinătate, și în țară, și i s-a zis că nu poate face copii. Întâmplător, aveam în rucsac brâul Maicii Domnului, este ca un șnur pe care l-am primit pe Muntele Athos de la un călugăr.

Îi zisesem că nu mai am nevoie de șnur că am deja doi copii și că nu este nevoie să mi-l dea mie. Și atunci mi-a spus: ‘Nu contează. Ia-l! Nu se știe pentru cine rânduiește Dumnezeu treaba asta. Mi l-a dat, l-am pus în rucsac și i l-am dat femeii.', a dezvăluit Daniel Buzdugan pentru DC News.

Femeia l-a anunțat că a rămas însărcinată

Daniel Buzdugan a îndrumat-o pe femeie să meargă să se spovedească la părintele Vasile Ioana și să încerce să participe la slujbe. Nu mare i-a fost mirarea când femeia l-a sunat să-i spună că va aduce pe lume primul ei copil. 

„I-am spus: ‘Uite, ia-l! Nu știu dacă crezi sau dacă nu crezi. Ia-l, postește, du-te să te spovedești, fă niște rugăciuni și poate ți se va întâmpla o minune. Mi-a zis că nu cunoaște niciun preot la care să meargă. I-am spus: ‘Te îndrum la un părinte foarte bun, blând, înțelept și cu multă răbdare. Du-te la părintele Vasile Ioana. S-a dus acolo, s-a spovedit, a mers la slujbe câteva luni. Într-o zi, mi-a trimis pe WhatsApp o poză cu testul de sarcină.

Acum are un băiețel. Și este așa ca o minune că s-a întâmplat acest lucru în parohia părintelui după ce persoana respectivă s-a spovedit, a mers la slujbe, pentru că i-au plăcut mult predicile părintelui Vasile Ioana, și este un lucru la care am contribuit împreună.', a mai povestit acesta.

Daniel Buzgudan voia să se facă preot

'Toţi suntem dintr-o zonă în care lumea merge la biserică, aşa cum este în fiecare sat românesc, unde oamenii sunt aproape de Dumnezeu. Cred că mulţi au mai uitat de El când au venit la oraş, s-au modernizat şi-au uitat de lucrurile acestea care ne definesc. E greu de zis dacă aş fi găsit singur drumul spre credinţă. Probabil că L-aş fi descoperit pe Dumnezeu în momentul în care aş fi avut o cumpănă mare. Cred că foarte mult contează anturajul în care trăieşti.

Pe Dumnezeu L-am simţit alături de mine la fiecare examen şi înaintea fiecărui lucru dificil pe care-l aveam de făcut. Fiind din Iaşi, mergeam frecvent la Biserica „Sfânta Parascheva'. Când eram mic, chiar voiam să mă fac preot. Aveam un văr alături de care mergeam în casa bunicilor şi cântam ca la biserică, dar nu a fost să fie', a povestit Daniel Buzdugan într-un interviu acordat pentru crestinortodox.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton