Nadia Comăneci, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei: „Am înțeles că e mai bine...”

 Miniosu Alexandra
.

Nadia Comăneci a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei. Fosta mare gimnastă a fost profund afectată, în copilărie, de decizia acestora. A învățat însă cu timpul că așa este mai bine, atât pentru ei, cât și pentru ea și fratele său. Iată când au hotărât, mai exact, mama și tatăl sportivei să se despartă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei. Clipa în care mama și tatăl ei au decis să-și spună „adio' a fost una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Își dorea ca cei dragi să rămână împreună pe veci, așa cum și-au promis când s-au căsătorit, dar timpul că a învațat-o să le respecte decizia.

c3-15c3-15

Părinții Nadiei Comăneci au decis să divorțeze atunci când ea era în perioada de glorie. Fosta mare gimnastă se află într-un cantonament la acea vreme. Totul se petrecea în anii ‘70, perioadă pe care nu o va uita niciodată. Plecată în turneu, marea campioană a fost șocată de vestea că cei care i-au dat naștere nu vor mai fi împreună.

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui.Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 și ce meserie are

Citește și: Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America.S-a împăcat cu Mr. Pink?

Nadia Comăneci, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei

Nadia Comăneci a mărturisit că nu a primit deloc bine vestea dată de părinții ei. Vestea că aceștia urmau să renunțe la căsnicia lor, după ani de zile în care s-au iubit, și-a pus amprenta asupra copilăriei sale. Din fericire, a trecut ulterior pentru șocul resimțit.

„Părinții mei sunt divortați din anii ‘70. Eram plecată în cantonament când am aflat că părinții mei se vor despărți. Bine nu-ți pică deloc. Ca oricarui copil, nici mie nu mi-a picat deloc bine să aflu că părinții mei se despart, dar dacă așa au decis ei să facă…', a spus Nadia Comăneci pentru Revistatango.ro.

„E greu să înțeleagă un copil adâncimea acelei decizii'

Așadar, Nadia Comăneci a dat dovadă de înțelepciune și a înțeles, alături de fratele ei, că așa este cel mai bine pentru familie. A recunoscut că i-a fost greu să accepte, dar a învățat să privească înainte, cu capul sus.

„Am înțeles că e mai bine așa, că nu poate fi bine pentru mine și pentru fratele meu, decât daca le este bine și lor. Daca le este bine părinților, îți este bine și ție, ca și copil… Este greu să înțeleagă un copil adâncimea acelei decizii, dar viața merge înainte.', a continuat ea.

Deși părinții ei s-au despărțit, Nadia Comăneci a păstrat în permanență o legătură bună cu ei. Din păcate, soarta îi pregătise o altă lovitură grea, moartea tatălui său. Celebra sportivă a declarat că și acum îi e greu să vorbească despre acest subiect, chiar și despre clipele frumoase petrecute împreună.

„Oricine a pierdut un părinte, o persoană dragă, înțelege cât de greu este să vorbești în aceste clipe, chiar și despre momentele frumoase pe care le-ai petrecut cu părintele tău, sau despre orice altceva', adugat fosta mare gimnastă.

Și fratele Nadiei Comăneci a divorțat

Nu este singurul divorț din familia Comăneci. După cel al părinților săi, la aproape 50 de ani diferență, fratele sportivei, Adrian Comăneci, a divorțat și el, informează cancan.ro.

La fel ca în cazul divorțului părinților, Nadia Comăneci a fost întristată și de vestea că fratele ei și mama copiilor lui își spun „adio'. Cei doi au împreună doi băieți, pe Alexandru și Andrei, în vârstă de 23 și respectiv, 16 ani.

Sursă foto: Captură ecran & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton