Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac: "Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?"

 Oana Pantazi
.

După ce s-a afișat în mai multe rânduri alături de faimosul fost tenismen, Irina Deleanu a vorbit în premieră despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac. Iată ce declară fosta gimnastă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, s-a speculat nu o dată că între Irina Deleanu (44) și Ion Țiriac (82) ar exista ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie, cei doi fiind surprinși împreună, în repetate rânduri, la mai multe evenimente.

Și cum omul de afaceri este cunoscut nu numai pentru performanțele sportive, ci și pentru succesul la femei, era de așteptat să apară și astfel de speculații cu privire la legătura dintre Irina Deleanu și Ion Țiriac.

Ion-Tiriac-3-670×1024Ion-Tiriac-3-670×1024

Ce relație există între Irina Deleanu și Ion Țiriac

În pofida faptului că zvonurile despre o relație romantică între Irina Deleanu și Ion Țiriac se vehiculează de ceva vreme, fosta sportivă de gimnastică ritmică nu a comentat până acum nimic. Recent însă, a decis să facă lumină în acest caz, precizând că între ea și omul de afaceri există doar o frumoasă relație de prietenie, bazată pe respect. Mai mult, Ion Țiriac a ajutat-o foarte mult de-a lungul timpului.

Citește și: Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! La 22 de ani, Ioana a devenit o bombă sexy: a slăbit mult și are trup de fotomodel

Citește și: Sophie Ayad, primul interviu despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți'

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă. Ce probe au găsit polițiștii

„Este adevărat că m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate. A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de Diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente.

Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează', a declarat Irina pentru playsport.ro.

„Poate cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”

Oricât de greu ar părea de crezut, între o femeie și un bărbat poate exista și doar o relație de prietenie, fără implicații amoroase… Asta chiar și dacă Irina Deleanu, fostă sportivă de gimnastică ritmică, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial în proba de coardă, în 1992, arată superb la 44 de ani și face inima oricărui bărbat să tresară.

Cu toate acestea, Irina Deleanu a mărturisit că între ea și Ion Țiriac nu a fost niciodată mai mult. De asemenea, fosta sportivă a spus că speculațiile făcute în presă i se par hilare, ținând să sublinieze faptul că între ea și omul de afaceri există doar întâlniri de business. Mai mult, ea a și glumit pe seama acestui fapt…

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines', a mai spus Irina Deleanu pentru sursa citată.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton