Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nuntă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Actriţa Lamia Beligan s-a căsătorit în mare secret! Fiica lui Radu Beligan trăieşte cele mai frumoase momente din viaţă, după ce s-a căsătorit cu Alexandru Turcu, în urma unei relaţii de trei ani. Cei doi au făcut atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, chiar dacă pandemia le-a restrâns cele două momente în discreţie. În exclusivitate pentru VIVA! Actrița Teatrului Național din București a dezvăluit file din povestea lor de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lamia Beligan s-a căsătorit în mare secret cu Alexandru Turcu și ne-a dezvăluit, în exclusivitate cum au luat această hotărâre, oferindu-ne detalii de la nuntă.

Lamia-Beligan-s-a-casatorit-1Lamia-Beligan-s-a-casatorit-1

Lamia Beligan s-a căsătorit a doua oară

Lamia Beligan s-a căsătorit pentru a doua oară! Fiica lui Radu Beligan și Alexandru Turcu au făcut și cununia civilă și pe cea religioasă.

A fost o hotărâre reciprocă. Ne-am gândit că, dacă după trei ani de convieţuire, încă ne mai dorim la fel de mult să trăim împreună, atunci… lets do it! Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării Lui Dumnezeu în taina cununiei. S-a întâmplat că el m-a cerut şi… eu l-am amânat! (râde) Eu am mai fost căsătorită, am trecut prin experienţa asta şi nu eram aşa dornică să o reeditez, aşa că am zis că, dacă o mai fac, trebuie să fiu foarte sigură, să îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Singurul considerent a fost dacă aş putea să trăiesc zi de zi cu omul ăsta', ne-a spus Lamia Beligan în exclusivitate.

Citește și: Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului:„Câtă nerușinare!'

Citește și: Cine este și cum arată nepoata lui Radu Beligan:Dana e de o frumusețe rară! Recent, s-a căsătorit în Australia și a avut o nuntă ca-n basme

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:„De fiecare dată îmi amintește…'/ EXCLUSIV

Lamia Beligan: „Am fi vrut să ne căsătorim mai devreme, dar a venit şi pandemia'

Pandemia le-a încurcat puțin planurile, dar în cele din urmă au găsit momentul potrivit pentru a-și uni destinele.

N-am avut niciodată problema singurătăţii. Nici el nu a avut-o. S-au întâlnit doi oameni singuratici. El era în lumea lui, cu cărţile. L-am simţit din prima clipă că este un om cu inima curată. Ăsta cred că a fost atuul lui principal, pe lângă intelectul deosebit, sufletul lui pur. Asta mi s-a părut extraordinar. În lumea asta de oameni ipocriţi şi duplicitari e foarte rar să găseşti un om pur. Am fi vrut să ne căsătorim mai devreme, dar a venit şi pandemia….', a dezvăluit Lamia Beligan, în exclusivitate pentru VIVA!

Lamia Beligan: „A fost ceva restrâns'

Lamia Beligan ne-a povestit că cei doi au mizat pe discreție. Cununia civilă a avut loc încă din primăvara acestui an. Cununia religioasă a avut loc în vară, într-un cadru restrâns, departe de Capitală.

„Cununia civilă a avut loc pe 7 mai. A fost ceva restrâns, foarte intim, din cauza pandemiei. Am purtat măşti pe parcursul ceremoniei. Nu am vrut să ne facem reclamă, nu am pus pe Facebook nimic. Cununia religioasă a fost pe 17 iulie, într-un cadru şi mai discret, departe de Bucureşti, în munţi', ne-a mai spus actrița.

Sursa foto: Serban Calin, Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton