De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți: „Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?”

 Ifrim Georgiana
.

Motivul pentru care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți. În luna mai a anului trecut, cei doi și-au unit destinele. Evenimentul a fost unul restrâns, petrecerea având loc la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București. Cu două luni înainte de căsătorie, aceștia anunțaseră că vor deveni părinți pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an și sunt părinții unui băiețel, pe nume Tiago. În luna martie a anului trecut, prezentatorul TV anunța, pe contul său de Instagram, că va deveni tată pentru prima dată. La acea vreme, acesta a postat o fotografie cu Gabriela Prisăcariu, în care se putea observa burtica de gravidă. Acum, în cadrul matinalului pe care îl prezintă, Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care căsătoria a avut loc înainte de venirea pe lume a fiului său.

otil-1-2otil-1-2

Citește și: Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică:”M-am săturat”

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic:”Era anxios, plângea foarte mult”

Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican.Imagini inedite de la marele eveniment

Motivul pentru care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți

În stilul său caracteristic, prezentatorul a dezvăluit motivul pentru care nunta cu Gabriela Prisăcariu a avut loc înainte de venirea pe lume a primului lor copil. Acesta discuta cu Puberu, cameramanul de la „Netza cu Răzvan și Dani', care declara că s-a căsătorit cu soția sa deoarece este însărcinată.

Într-o notă umoristică, Dani Oțil a susținut că și el a procedat similar. Când a avut loc nunta prezentatorului, Gabriela Prisăcariu se afla în al doilea trimestru de sarcină.

„Eu n-am făcut la fel? Ce ne ascundem după… cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a sau când faceți voi?', a spus Dani Oțil, potrivit Spynews.

„Oricum te-ai făcut de râsul Banatului, îți dai seama. Ți-ai luat nevastă moldoveancă și naș chinez', a spus Răzvan Simion.

Cei doi soți i-au tăiat moțul fiului lor

Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil a împlinit un an, iar cu această ocazie, cei doi au organizat o petrecere de tăiere a moțului. Momentul tăviței a fost cel mai așteptat moment, iar micuțul Tiago a trebuit să aleagă trei obiecte.

Ei bine, se pare că micuțul îi va călca pe urme tatălui său, având în vedere obiectele alese. Luca Tiago a fost atras de cheia unui autoturism, de microfon, dar și de o mașină de jucărie. Dani Oțil a avut o reacție amuzantă.„Prezentator cocalar?’, a întrebat surprins prezentatorul TV.

Prezentatorul tv a declarat că nu s-a preocupat prea mult de ceea ce urma să aleagă Luca Tiago de pe tăviță. Matinalul a mărturisit că își va susține fiul în orice meserie ar avea, atâta timp cât o să obțină și câștiguri financiare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton