Ce decizie a luat Livia Graur după divorțul de soțul ei: "E un lucru bun pentru psihic"

 Raiciu Adriana
.

Ce decizie a luat Livia Graur după divorțul de soțul ei. Livia Graur și Răzvan Ștefan Graur au divorțat după 13 ani de căsnicie. După separarea de fostul soț, știrista a decis să-și schimbe stilul de viață, așa că a început să facă mai mult sport, dar să fie și mai atentă la alimentație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima, a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. Știrista și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, au pus capăt mariajului cu discreție, la notar. Cei doi au împreună o fetiță, pe Renata.

livia-graur-2-682×1024-1livia-graur-2-682×1024-1

După separarea de Răzvan Ștefan Graur, Livia Graur a luat o decizie neașteptată. Mai exact, prezentatoarea și-a schimbat stilul de viață, s-a apucat de sport și își dorește să se îngrașe. Iată declarațiilef făcute de vedetă!

Citește și: Scandal între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, în prag de Crăciun:’Exclus ca fata să plece cu el’

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Ce decizie a luat Livia Graur după divorțul de soțul ei

Știrista de la Prima TV a ajuns să cântărească 49 de kilograme la vârsta de 36 de ani. Astfel, după separarea de tatăl fetiței sale, vedeta a luat decizia de a-și schimba stilul de viață. S-a apucat de sport, dar are grijă și la ceea ce mănâncă.

„Nu are nici o legătură, sportul nu înseamnă neapărt că trebuie să slăbim. Dacă facem sport, facem sport să ne tonifiem, facem sport să ne simțim bine, să ne dea energie. După o jumătate de oră pe bandă dimineața, am energie pentru toată ziua.E un lucru bun pentru psihic. Te pune în mișcare, îți dă tonusul acela de care ai nevoie. Nu sunt o persoană matinală și pentru mine trezitul de dimineață e o tortură', a declarat vedeta Prima TV, Livia Graur, pentru Click!

Livia Graur preferă banda și face mișcare cel puțin 30 de minute pe zi.

„La mine banda nu e cuier! E primul accesoriu de genul acesta pe care mi l-am cumpărat și, atunci când m-am hotărât să fac pasul acesta, am știut că trebuie să mă țin de treabă. Mi-am dat seama că nu o să am timp să merg la sală din cauza programului haotic, așa că am zis să aduc sala acasă, bandă și niște gantere. Ganterele nu le-am folosit prea mult, dar de badă mă țin!', a mai spus prezentatoarea TV.

Totodată, nutriționiștii i-au recomandat vedetei de la Prima TV să urmeze un regim de îngrășare, după ce vedeta a recunoscut că are doar 49 de kilograme. 

Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat. Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare’a declarat ea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton