Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral: „Îmi place turismul, am câștigat bani frumoși”

 Ifrim Georgiana
.

Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral. Artistul deține șase apartamente în Mamaia Nord, pe care le închiriază turiștilor care vor să-și petreacă concediul pe litoralul Mării Negre. Recent, acesta a vorbit despre următoarea investiție pe care o va face, susținând că este vorba despre o nouă afacere în domeniul turismului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu deține nu mai puțin de 6 apartamente în zona Mamaia Nord și nu se poate plânge de lipsa clienților, cu atât mai mult cu cât nu a mărit prețurile în sezon. În această vară, artistul a făcut un profit de aproximativ 30.000 de euro, astfel s-a decis să-și extindă afacerile în turism. Într-un interviu recent, aceasta a făcut bilanțul câștigurilor din această vară și a vorbit despre următoarea sa afacere. Iată declarațiile acestuia!

traist-1traist-1

Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral. Pe lângă banii câștigați din muzică, artistul și-a rotunjit serios veniturile datorită investiției pe care a făcut-o pe litoral.

Citește și: Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu cu piesa „Tornero”, prezentată la Eurovision, în 2006:”A fost perioada mea de glorie”

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:”Nu am niciun motiv să mă plâng”

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei:”Sunt îndrăgostită”. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Citește și: Simina, după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF:„Ei nu au fost prieteni'. Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral

Artistul deține un teren în Piatra Neamț, primit din partea Primăriei, după participarea la Eurovision. Acesta va ridica o pensiune în orașul natal, acolo unde își dorește să se retragă spre bătrânețe.

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț, după Eurovision m-au făcut, prin 2009. Mi-au dat titlul, o medalie, o diplomă, un loc de veci, un teren de vreo 500 metri pătrați, undeva la marginea orașului, nu l-am văzut niciodată, dar o să merg la primărie ca să văd unde este exact, și mai am și gratuitate pe mijloacele de transport în comun, pe autobuze și pe microbuze. Spre bătrânețe, mă voi muta definitiv la Piatra-Neamț, însă până atunci voi ridica pe acel teren o pensiune.

Aș trăi în liniște deplină, la aer curat, mie oricum îmi place turismul, mi-a mers bine, am câștigat bani frumoși', ne-a mai declarat Mihai Trăistariu', a declarat Mihai Trăistariu, potrivit ego.ro.

„Am strâns cam 30.000 de euro'

Mihai Trăistariu a strâns o sumă considerabilă din afacerea pe care o deține pe litoral. La un moment dat, acesta intenționa să-și facă un hotel la Mamaia, însă a cedat terenul pe care îl deține în favoarea celor 6 apartamente.

„A mers bine, vara aceasta, am strâns cam 30.000 de euro, din închiriere, văd că mă descurc bine și din turism, nu numai din muzică. La un moment dat, am vrut să îmi fac un hotel la Mamaia, pe terenul pe care îl dețineam, dar până la urmă am făcut schimb cu cele șase apartamente, pe care în fiecare vară le scot spre închiriere.

Vin turiști serioși, curați, lasă totul în ordine, nu am avut probleme. Uneori facem și fotografii împreună, unii revin, pentru că s-au simțit bine. Mă bucur că nu fac pagubă, nu am plătit mult la curent, nu au folosit aerul condiționat, probabil că au stat mai mult la plajă', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton