Dani Oțil nu se desparte de iubită nici la serviciu! Cei doi îndrăgostiți își petrec tot timpul liber împreună, la mare

 Oana Pantazi
.

Deși este extrem de rezervat în privința vieții personale și nu vorbește despre iubita lui, relația cu Gabriela Prisăcaru este una cât se poate de serioasă. Drept urmare, „matinalul” Antenei 1 și-a luat iubita cu el la mare, unde emisiunea și-a mutat cartierul general, iar cei doi sunt nedespărțiți.

Deși sunt împreună de luni bune, până recent Dani Oțil și Daniela Prisăcariu nu s-au afișat împreună, mai mult, matinalul Antenei 1 evitând să vorbească în interviuri despre frumoasa blondă. Prima fotografie cu ei doi împreună a apărut însă recent, dovadă că relația lor a ajuns la alt nivel și motiv pentru fani să răsufle ușurați: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!', i-a scris cineva pe Instagram.

Dani Oțil și Daniela Prisăcariu sunt nedezlipiți

Și iată că, în cele din urmă, Dani s-a decis să-și ia iubita cu el și la mare, unde emisiunea Neatza și-a mutat cartierul general pentru o vreme. Atât Dani, cât și Gabriela au rămas la fel de reținuți în privința postărilor pe Instagram, unde nu apar împreună, însă nu e greu de ghicit că sunt în același loc dacă te uiți la detaliile înconjurătoare. Asta nu înseamnă însă că nu se afișează împreună… Conform click.ro, se pare că „matinalul” Dani este lipit de iubita lui ca marca de scrisoare, deoarece a ajuns practic să nu o scape din ochi pe superba blondă. Cei doi se plimbă, fac sport și iau masa împreună, profitând la maximum de timpul liber.

Dat fiind că, într-un interviu recent, Dani ne-a mărturisit că își dorește să fie cel mai tânăr pensionar din România, „un bunic pensionar”, și el are deja 38 de ani, suntem convinși că, foarte curând, s-ar putea să sune clopotele de nuntă. Și cum Gabriela Prisăcariu este singura relație serioasă după ce Dani s-a despărțit de Mihaela Rădulescu, cam avem idee și cine va fi mireasa… Ar fi totuși cazul ca Dani să se decidă mai repede, blonda lui iubită arată mortal în costum de baie și sigur nu duce lipsă de admiratori!

Foto: Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu – prima fotografie împreună.Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu – prima fotografie împreună.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton