Adela Popescu și Radu Vâlcan, cel mai excentric gest făcut vreodată. Au uitat de ratele la bancă și au luat bilet de avion spre Bali de pe o zi pe alta

 Oana Popoiag
.
Adela PopescuAdela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au cariere de succes, dar și o familie de întreținut. Așadar, după cum ne-au și mărturisit acum ceva vreme, sunt foarte atenți la cheltuieli și-și caută de regulă vacanțe ieftine. Regulă de care au ținut cont până recent, când au luat bilete de avion către Bali pentru întreaga familie de pe o zi pe alta.

Vara este o perioadă mai liberă pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan și iată că, deși tocmai se întorseseră dintr-o vacanță, au și plecat în alta. În ciuda faptului că sunt atenți la economiile familiei, cei doi s-au hotărât brusc să plece, în formulă completă, în Bali, de pe o zi pe alta. Se știe la ce prețuri se poate ajunge pentru un astfel de gest excentric, dar cuplul a ținut să profite de această perioadă liberă cu care nu se vor mai întâlni prea curând.

'Ieri pe la prânz, cum stăteam noi pe canapea, i-a venit lui Radu ideea să plecăm undeva în vacanță. Sigur că abia ne întorseseram, dar făcând calculul că avem o perioadă destul de liberă cu care nu ne vom mai întâlni curand, am zis de ce nu? -Hai în Bali! Am zis eu.
În Bali am avut noi doi prima vacanță împreună în 2011.
-Dar hai să plecăm repede că altfel ne răzgândim.
Și peste câ
teva ore eram deja în avion toți patru. O valiză mare, două marsupii și un cărucior. După 15 ore de zbor, acum suntem aici. Alexandru înoată cu Rita, Andrei efectiv nu știe dacaă e la Susani sau în Cipru. 🙂 Dar nici că-i pasă. Doamne, ce bine e! Mi-era foarte dor de Asia', a scris Adela Popescu pe Instagram din Bali, unde s-a întâlnit cu buna sa prietenă Laura Cosoi, aflată acolo cu Cosmin Curticăpean și fetița lor, Rita.

Reacția fanilor uimiți de plecarea bruscă, mai ales când e vorba de o familie cu doi copii mici, nu s-a lăsat așteptată. În vreme ce unii au comentat 'cum de ați reusit să luati bilete așa repede?', alții au fost curioși să afle dacă se poate pleca în Asia și fără vaccinuri.

Adela Popescu a vorbit deschis despre situația financiară a familiei sale

Dincolo de strălucirea micului ecran, Adela și Radu au de gestionat grijile oricărei familii cu doi copii și cu rate la bancă. Nu doar că nu își permit extravaganțe, în general, dar își calculează veniturile și sunt foarte atenți la cheltuieli, așa cum a declarat pentru VIVA! Adela Popescu: 'Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grijă de ei (râde) Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu.'(râde)

Foto: Instagram

Citește și:

Gabriela Cristea se pregăteşte de nuntă. Dieta strictă cu care a slăbit deja 12 kilograme! E ușor de ținut, dacă ai ambiție

Simona Halep are un tic pe care sigur nu l-ai observat! Psihologul explică acest gest: totul se trage din copilărie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton