Raluca Bădulescu, pe mâna medicului estetician. Și-a făcut injecții pentru întinerirea pielii: "Nu doare absolut deloc"

 Pirvu Cristina
.

Raluca Bădulescu împlinește anul acesta o vârstă onorabilă și vrea să arate din ce în ce mai bine. După ce a slbăit zeci de kilograme, ea apelează acum la ajutorul medicului estetician. A făcut o intervenție de întinerire a pielii cu diverse injecții. 

La aproape 46 de ani, Raluca Bădulescu nu se lasă! Vrea să arate precum tinerele adolescente. Acum, a mers la medicul estetician unde a făcut injecții în piele cu diferite vitamenine pentru a-i reda fermitatea.

Nu a suferit prea mult, dar rezultatul e unul spectaculos, spune ea.

'Anul acesta fac 46 de ani. De când sunt pacienta doctorului Morad sunt cea mai fericită pentru că el îmi asigură tinerețe fără bătrânețe fără durere. De aceea, nu vreau să mă ascund și vă spun că, zilele trecute, domnul doctor mi-a făcut o surpriză divină.

Mi-a spus că are un tratament rapid care întinerește pielea decolteului și a gâtului. Adică exact de ce avem nevoie, noi, femeile, în special acum, vara, când ne expunem aceste zone mai mult la soare.

Eu sunt, de fel, fricoasă de durere, însă niciodată nu am avut absolut nimic atunci când mi-a făcut specialistul o intervenție. Nu doare absolut nimic. Nici măcar o  injecție. Aș veni în fiecare zi la așa ceva!',  a declarat Raluca Bădulescu conform Wowbiz.

Raluca BadulescuRaluca Badulescu

Raluca Bădulescu a fost jignită de față cu copilul ei. Cum a reacționat Alexandru: 'Am avut surpriza neplăcută…'

O observi dintr-o mie. Excentrică, opulentă, tonică, expansivă, ageră la vorbă. Imposibil de ignorat. Dacă Raluca Bădulescu nu ar fi existat în showbizul autohton, cu siguranță că ar fi trebuit… inventată! Cum este viața ei dincolo de micul ecran? Raluca s-a dezbrăcat de haina extravaganței și ne-a împărtășit secrete despre viața ei de familie, dar și despre trecutul ei profesional.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton