Dana Săvuică și-a refăcut viața, după divorț! Cine e iubitul ei misterios: "Sunt la vârsta la care trăiesc așa cum îmi doresc"

 Dumba Gabriela
.

După divorțul din 2015, de tatăl fiicei sale, Dana Săvuică și-a propus să păstreze discreția totală despre viața ei personală. Astfel, deși a fost suprinsă de paparazzi, acum doi ani, în prezența unui bărbat, blonda căreia i-a rămas renumele de „prima româncă din Playboy”, nu a vorbit niciodată despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De cinci ani femeie liberă, după un mariaj de 26 de ani, Dana Săvuică trăiește exact cum îi place, ca la 20 de ani, fără griji, dar cu mulți bani. Este mai mereu plecată în vacanțe luxoase, afișează un stil de viață de invidiat și pare că trăiește cea mai fericită perioadă a vieții ei.

La 50 de ani, Dana iubește din nou, însă diferit. Viața privată este privată și pe cât de activă este pe conturile de socializare, pe atât de puțin dezvăluie din intimitatea ei. A mărturisit, pentru VIVA!, în urmă cu un an că este fericită alături de un bărbat, însă nu dorește să-i dezvăluie identitatea.

„Nu e vorba de refăcut viața. Viața e a mea și viața continuă. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritățile în viață. Eu sunt foarte ok, pentru că mă bucur de viață. Am o grămadă de proiecte care mă țin ocupată, călătoresc foarte mult. Fac ceea ce îmi place. Fiica mea îmi urmărește oarecum mișcările și îmi urmează unele drumuri', a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!.

„Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână', a mai spus vedeta.

Însă, spre uimirea ei, acel bărbat misterios care o face fericită, astăzi a oferit o primă declarație despre relația lor. Într-o intervenție online în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Dana și-a prezentat partenerul alături de care se află în vacanță în Grecia, în insula Milos.

Dana-Săvuică-1-1-400×500Dana-Săvuică-1-1-400×500

„Este o insulă foarte romantică. Sunt foarte multe cupluri aici. Am văzut și un cuplu care s-a căsătorit. S-au dus într-o zonă cu niște căsuțe colorate foarte frumoase și cu un apus de soare superb.

Sunt cu prietenul meu, da. Încerc să fur o imagine cu el pentru că nu-i place să apară la televizor. N-a apărut niciodată. Gata. (…) Nu pot să cred, vorbește. Nu știu ce i-ați făcut. A vorbit!'

Întrebat dacă vacanța este frumoasă, bărbatul i-a răspuns Adelei: „E o vacanță superbă cu Dana'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton