Pare glumă, dar nu e! Fuego a împodobit bradul în luna august: "Am cântat colinde, în plină caniculă"

 Cica Cristina
.

Paul Surugiu, cu numele de scenă Fuego, a împodobit bradul chiar și înainte de venirea toamnei. Iată motivul din spatele acestei decizii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cunoscutul vers „Împodobește mamă, bradul” din melodia cu care este cel mai des asociat artistul – „Seară de Crăciun”- stă pe buzele multora odată cu venirea iernii.

Contrar aparențelor, artistul nu prea are timp să împodobească bradul în luna decembrie, însă se pare că se pregătește din toiul verii. Motivul? Au început filmările pentru emisiunea „Drag de România mea”.

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat la 9 luni de la divorț. Andreea Mantea i-a dat de gol:'Mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți'

„Am filmat zilele acestea edițiile speciale de sărbători de la TVR 2, de la emisiunea mea. Noi mergem pe un principiu bătătorit și eficient, chiar dacă asta șochează pe multă lume – ne facem treaba din timp, în liniște, pentru a putea creiona ceva de calitate și pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, când am împodobit și brad și am cântat colinde celebre, în plină caniculă. Va fi un sezon lung, cu mulți invitați și surprize și exclusivități, care necesită atenție și muncă. Venim cu noutăți, cu mai multă energie și spun eu cu o alternativă. După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2”, a spus Fuego pentru Click!.

Citește și: Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta:„E un moment unic în viață'

Sezonul urmează să înceapă pe data de 13 septembrie, într-o nouă formă.

„Am cântat colinde, în plină caniculă' , a mai transmis artistul.

Paul Surugiu a împlinit 44 de ani

Fuego a împlinit zilele trecute 44 de ani și a aniversat pe scenă, la Grădina de Vară din Parcul Herăstrău.„Starea mea de spirit este chiar mai tânără de 30. Sunt un adolescent în suflet și la chip, așa am fost de mic, neschimbându-mă prea tare în ultimii 20 de ani. Doar părul mi s-a albit.

Citește și: Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat:„Nu mai pot merge'

Nu fac nimic special pentru a arăta în vreun fel anume. Nici nu arăt. Cred că sunt un tip normal, dar care nu-și simte și nu-și arată vârsta.  Secretul cel mai important pentru asta este să gândești pozitiv”, a fost mesajul lui.

Fuego-2Fuego-2

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton