Dr. Vitalie Stan, cercetat de DNA pentru mită. "Doctorul vedetelor" i-a pus și Andei Adam silicoane și a înregistrat-o în spital ca pensionară

 Dumba Gabriela
.

Dr. Vitalie Stan, supranumit și „Doctorul vedetelor”, este cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la 16 pacienți pentru a face operații estetice la Spitalul de Arși din Capitală. În 2012, acesta i-a schimbat și Andei Adam silicoanele și a înregistrat-o în spital ca pensionară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele doctorului Vitalie Stan, medic primar și manager al Spitalului Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică și Arsuri din București pentru 16 infracțiuni de luare de mită.

„În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:
În perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Stan Vitalie, în calitate de medic primar și manager al Spitalului Clinic de urgență Chirurgie Plastică și Arsuri din București, ar fi pretins și primit de la 16 paciente, sume de bani cuprinse între 1.100 de euro și 2.700 de euro, pentru a le efectua diferite operații estetice în spitalul de stat mai sus menționat.

În concret, suspectul Stan Vitalie ar fi internat pacientele respective sub pretextul unor afecțiuni ce necesitau corecții chirurgicale, iar în schimbul sumelor de bani primite, ar fi efectuat în cadrul spitalului de stat operații estetice care se pot efectua în clinicile private.
În total, acesta ar fi primit de la cele 16 paciente suma totală de 25.000 de euro. 

Suspectului i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală de suspect, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul DNA, citat de Antena3.ro.

Anda-Adam-costum-de-baie2Anda-Adam-costum-de-baie2

În 2012, Vitalie Stan i-a pus silicoane Andei Adam

În decembrie 2012, Anda Adam a trecut printr-o operație de mărire a sânilor, iar cel care a efectuat implantul cu silicon a fost, potrivit fișei de internare publicată atunci de cancan.ro, dr. Vitalie Stan.

Astfel, într-un act intitulat „istoric medical pe pacient', primit la adresa redactiei cancan.ro, erau înscrise mai multe date medicale care păreau să apartină Andei Adam si sa aiba legatura cu operatia suferita de cantareata pe 19 decembrie 2012.

Cel mai ciudat aspect inscris pe acest document este de departe profesia cantaretei, acesta figurand ca fiind pensionara, desi avea doar 32 de ani în momentul acela. În acest caz, mare parte din costurile interventiei ar fi fost suportate de Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, pretul unei astfel de operatii ajungand sa depaseasca chiar si 4000 de euro la vremea aceea.

Dr. Stan Vitalie, medicul care a operat-o pe Anda, a infirmat însă acest lucru. „Anda Adam a platit absolut tot, atat protezele cu silicon, cat si costul interventiei chirurgicale, Casa de Asigurari nu deconteaza indepartarea si inlocuirea protezelor cu silicon la cerere', a declarat acesta pentru cancan.ro.

Și Cristina Spătar sau Roxana Ciuhulescu au trecut prin mâinile dr. Vitalie Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton