De ce a renunțat Dan Bordeianu la telenovele și s-a mutat la țară: "Eram sufocat!"

 Dumba Gabriela
.

Cândva unul dintre cei mai râvniți bărbați din telenovele, astăzi familist convins, care a ales să renunțe la lumina reflectoarelor și să se mute la țară. Dan Bordeianu spune că perioada în care era Don Juan pe micul ecran l-a sufocat și a realizat că nu aceea e viața pe care și-o dorește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De peste 10 ani, Dan Bordeianu a ales viața la țară, la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu și este mai fericit ca niciodată cu decizia lui. Dan Bordeianu locuiește în casa tatălui său pe care a renovat-o după propriile viziuni. Acesta se bucură de micul lui paradis alături de soția și cele două fiice ale sale. Dan Bordeianu are o grădina plină de legume de care vizibil se ocupă destul de mult timp. Pe lângă acestea, actorul adoră să prelucreze lemn.

1_7241282631067318460662363273666666201874432o-300×2281_7241282631067318460662363273666666201874432o-300×228

„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul”, a declarat Dan Bordeianu pentru libertatea.ro.

Despre decizia de a renunța la celebritatea care a venit la pachet cu rolurile din telenovele, Dan Bordeianu spune că nu regretă absolut deloc pentru că era sufocat în perioada aceea.

De ce a renunțat Dan Bordeianu la telenovele și s-a mutat la țară

„Eu am făcut niște alegeri care m-au adus unde sunt astăzi: împlinesc 46 de ani, am făcut niște filme, niște spectacole de teatru, am două fetițe minunate. Acele alegeri m-au adus în punctul în care să mă bucur de toate aceste lucruri frumoase.

Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă.

Din perspectiva mea, eu n-am jucat în telenovele, eu mi-am făcut meseria. Poate că ăsta e unul dintre motivele pentru care, la un moment dat, am putut să spun stop-joc„, a explicat Dan Bordeianu.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citeste si: Cine este și cum arată sora lui Dan Bordeianu. A învins cancerul: „Mi s-au dat două luni de trăit”

Citește și: Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie de Florin: „Eram în baie!'

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu Teodora

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret.

Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis.

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

Dan Bordeianu și Adela Popescu au avut o relație de dragoste

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare, în perioada în care ea avea 18 ani, iar el 30.  Scenaristul serialului Numai Iubirea, Eugen Patriche a povestit în cartea sa Două vieți – Amintiri despre televiziune’, amănunte despre celebrul cuplu. Conform acestuia, iubirea celor doi a salvat serialul de la un mare insucces. 

După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc [pentru telenovelă] că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului Numai iubirea’ dar si următoarei telenovele, Lacrimi de iubire’. A adus un plus de autenticitate’, a declarat scenaristul.

Ei bine, după trei telenovele în care au jucat împreună, Adela și Dan s-au despărțit. Motivul acestei decizii nu se știe nici acum, dar s-a zvonit în presă că actorul ar fi înșelat-o pe Adela.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton