Puncte slabe ale zodiilor. Ce schimbări ar trebui să facă

 Dumitrache Medeea
.

Punctele slabe ale zodiilor. Fiecare nativ în parte are slăbiciuni și puncte forte. Luna în care te-ai născut îți poate influența aceste caracteristici. Află care sunt punctele slabe ale zodiei tale, dar și cele care te fac o persoană specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puncte slabe ale zodiilor. Berbec

Femeia berbec este cea mai curajoasă din zodiac. Ar trebui să îți dezvolți puțin mai mult partea sensibilă, dar și cea practică. Astfel vei reuși să faci față situațiilor din viața de zi cu zi mult mai bine.

Puncte slabe ale zodiilor. Taur

Stabilitate este cuvântul cheie. Nu îți place când apar schimbări de planuri în ultimul moment sau când nu ai siguranță. Învață să te pliezi puțin mai bine după oameni și vei evita să ajungi la discuții nedorite.

Puncte slabe ale zodiilor. Gemeni

Ești mereu în acțiune și nu îți place să nu ai nicio activitate. Te simți imediat plictisit și ai impresia că mereu trebuie să faci ceva. Cu toate că este bine să fii o persoană activă, momentele de relaxare sunt necesare oricui.

Puncte slabe ale zodiilor. Rac

Ești o persoană extrem de sensibilă și întotdeauna încerci să-i protejezi pe ceilalți și să le găsești scuze. Ar fi bine să-ți dezvolți partea mai dură și să o pui în aplicare atunci când ceva sau cineva te deranjează.

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.

Citește și: Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon:

Citește și: Ioana Tufaru, gest emoționant Anda Călugăreanu, la 29 de ani de la deces:

Puncte slabe ale zodiilor. Leu

Ești întotdeauna optimistă și crezi că totul se va rezolva de la sine, iar sfârșitul va fi cu siguranță unul bun. Nu trebuie să te transformi într-o persoană negativistă, ci într-o persoană realistă.

Puncte slabe ale zodiilor. Fecioară

Ești o persoană liniștită căreia îi place să trăiască în armonie, fără ca cineva sau ceva să-i perturbe pacea. Ar trebui să-ți asumi din când în când riscuri și să începi să-i oferi organismului tău mai multă adrenalină.

Puncte slabe ale zodiilor. Balanță

Ești foarte sociabilă și îți place să fii înconjurată de oameni. În schimb simți nevoia să ai aprobare pentru orice faci. Fă-ți propriile alegeri și lasă părerea celorlalți la o parte. Asumă-ți greșelile pe care le faci.

Puncte slabe ale zodiilor. Scorpion

Vezi tot ce este mai bun în oameni și investești sentimente profunde în oricine vrea să se apropie de tine. Impune-ți câteva limite și nu mai lăsa oamenii să îți citească sufletul din prima.

Puncte slabe ale zodiilor. Săgetător

Vrei să faci cât mai multe lucruri și să te implici în cât mai multe proiecte. Crezi că le vei putea face pe toate și că rezultatul va fi exact așa cum îți imaginezi. Fii mai practică și mai realistă, așa vei sta departe de dezamăgiri.

Puncte slabe ale zodiilor. Capricorn

Din fire ești o persoană pesimistă și foarte realistă. Nu totul trebuie să aibă un sfârșit nefericit. Învață să vezi partea plină a paharului și să visezi mai mult. Viața ta va fi mult mai frumoasă așa.

Puncte slabe ale zodiilor. Vărsător

Ești o persoană independentă și nu își place să ceri ajutorul nimănui. Uneori simți că situațiile te depășesc ceea ce își dă o stare negativă. Ar fi bine să lași persoanele care țin la tine să vină în ajutorul tău.

Puncte slabe ale zodiilor. Pești

Nu îți place să rămâi ancorată într-o situație și să vezi o singură soluție. Vrei să auzi cât mai multe păreri și să o găsești pe cea mai bună. Ar trebui, însă, să îți asculți gândurile tale prima dată, apoi să asculți părerile altora.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton