Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc: "Există ceva între noi"

 Dumba Gabriela
.

Despre relația de la Survivor, dintre Albert Oprea și Simona Hapciuc, s-au scris multe și adevărul este doar de ei știut. S-a crezut că sunt un cuplu, se și purtau ca atare și își făceau declarații de dragoste, însă declarativ ei susțineau că sunt doar prieteni. Care este adevărul, până la urmă, despre relația dintre Simona și Albert.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Atât Altbert de la Survivor, cât și Simona au postat pe conturile lor de Instagram imagini și mesaje care i-au determinat pe fanii lor să creadă că sunt împreună. Pe pagina fostului Războinic de Instagram au explodat întrebările legate de relația dintre ei, însă niciunul nu a vrut să-și asume ceva. Ulterior, Albert a dezvăluit care au fost femeile de care i-a plăcut la Survivor. Simona era printre ele, dar nu singura.

aa-1aa-1

Albert Oprea i-a făcut o caracterizare femeii perfecte în viziunea sa, iar descrierea i se potrivește mănușă Simonei Hapciuc. 

„Nu am un tipar de femeie, trebuie să aibă acel ceva, să fie inteligentă… Trebuie să arate bine fizic. Aud chestia asta din partea multora, că nu contează cum arată fizic. Pentru mine trebuie să arate bine și fizic, ca să mă atragă. Până să descoperi un om, te atrage fizic. Nu am un tipar anume. Și trebuie să fie acea chimie între noi, să fie inteligentă, să am ce discuta cu ea', a declarat Albert Oprea pentru WOWbiz.ro

După o săptămână de la întoarcerea lui Albert Oprea din Republica Dominicană, cei doi s-au întâlnit, iar fostul Războinic a făcut un gest surprinzător pentru fiul blondinei. 

Iată ce se este acum între cei doi foști concurenți de la Survivor România și cum au ajuns să se vadă după ce s-au întors din Republica Dominicană.

Albert: Nu am avut un dialog foarte lung cu Simona în competiție. A venit la mine și mi-a zâmbit și am stat puțin de vorbă. A fost deschisă, deși mie mi se părea o femeie dură, intimidantă. Chiar am văzut-o deschisă, sufletistă.

Simona: Nu am fost la aeroport, deși m-a invitat. Eram destul de hotărâtă să merg, până în ultimul moment, când am decis că e mai bine să nu îmi fac apariția acolo. Eu nu am vrut să merg nici la finală și am simțit că nu trebuie să merg. Peste o săptămână ne-am văzut și în loc să îmi aducă o floare, o ciocolată, i-a adus lui Dimi o jucărie.

Citește și: Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc:'Fizic m-a atras, dar…'

Citește și: De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui:„Țin în continuare la ea’

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

De ce este Simona Hapciuc supărată pe Albert Oprea

Fostul Faimos recunoaște că i-a greșit blondinei, care nu prea mai vorbește cu el acum. Se pare că tânărul nu s-a ținut de o promisiune, însă Simona Hapciuc spune că nu s-a întâmplat doar o dată acest lucru. În aceste momente cei doi au o relație de prietenie, iar Albert Oprea spune că îi va respecta decizia fostei Faimoase, iar dacă ea nu va mai vrea să vorbească cu el vreodată, atunci el nu o va mai deranja. 

Albert: Există ceva între noi, o relație de prietenie, suntem foarte buni prieteni. Ea e supărată pe mine, dar cred că am fost până într-un punct. Am greșit. Nu am fost parolist, ceea ce nu îmi stă în caracter. Mi-am cerut scuze, am încercat să mă revanșez, nu am avut ocazia.

Simona: I-am zis și lui și chiar l-am sfătuit să procedeze astfel. A fost o greseala intentionata și in momentul in care cineva face ceva cu buna stiinta, stie ca va aduce la un final alunecos, nu mai ai cum să ierti pentru că stii ca se va repeta. Nu a fost prima data cand a facut, a mai facut si altadata.

Albert: Orice decizia va lua, eu o să o respect mereu. Dacă nu o să vrea să mai vorbească cu mine, eu tot o să o plac, au mai spus cei doi

Reacția Simonei, după afirmațiile făcute de Albert

Simona Hapciuc nu putea să nu reacționeze la cele spuse de Albert Oprea în mediul online. După ce Albert a afirmat că ține la ea, fosta Faimoasă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a spus că sentimentul este reciporc. „Și eu te iubesc‘, a scris Simona Hapciuc, în engleză, pe Instagram, ca răspuns la afirmațiile lui Albert.

În continuare, Simona Hapciuc de la Survivor a vrut să facă o glumă după ce Albert a spus că ea este supărata pe el. Aceasta i-a transmis fostului Războinc că, în schimbul unei sume de bani, îi va trece supărarea. „500 de euro și revin la sentimente mai bune‘, a scris Simona Hapciuc pe Instagram.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton