Velmoda este răspunsul căutărilor tale în lumea modei!

 advertising.ringier
.

Velmoda oferă femeilor rafinamentul, eleganța și confortul la care visează atunci când vor să poarte o creație care sparge tiparele. În anul 2016 designerul Valentina Zeed a pus bazele unui atelier care oferă doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni o alternativă unică, pentru a contura un stil vestimentar original.

La baza atelierului Velmoda stau dedicarea și pasiunea pentru arta materialelor fine, ce îmbină mătasea naturală, pietrele prețioase cusute minuțios și voaluri cu adevărat speciale, care încununează personalitatea fiecărei femei ce vrea să iasă din obișnuit. Fiecare rochie poartă amprenta designerului, dar și a persoanei care urmează să o îmbrace, pentru că cel mai important este ca ceea ce purtăm să ne reprezinte întru totul și să vorbească despre cine suntem. 

Atelierul Velmoda pune la dispoziție o colecție proprie, dar oferă și posibilitatea realizării pe comandă a produsului dorit. 

Actualitatea în tendințe este unul dintre „elementele” care compun creațiile designerului Valentina Zeed, însă un aspect foarte important al muncii din spatele fiecărei ținute este „nota personală”. 

Într-o lume care pune la dispoziție milioane de variante, Velmoda propune o colecție diferită, ce încapsulează stilul unic și emoția. Creațiile au  putut fi văzute pe podiumul Feeric Fashion Week, prezentare care a avut loc la Sibiu și s-a adresat în mod special sexului frumos.

Designerul a adus în fața oamenilor ținute în care jocul liniilor fine s-a îmbinat cu materialele combinate în mod original și asimetriile din care au luat naștere volume ce au captat atenția. Creațiile îndrăznețe și feminine au fost în centrul atenției, iar cei cu ochiul format au putut vedea imediat cât de bine au reușit hainele să complimenteze siluetele modelelor. 

În atelierul Velmoda, femeile au posibilitatea să aleagă dintr-o varietate de creații care se „opun” vitezei impuse de trend-uri și care vorbesc mai mult despre unicitatea persoanei, decât despre „ce se poartă”.

Inspiră-te din colecție și completează-ți garderoba cu haine de calitate, ușor de integrat și special concepute pentru tine și pentru fiecare ocazie specială!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton