Cutremurător! Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș, pe patul de moarte: „Când vei fi pregătit să vii, eu te aștept Acolo Sus”

 Dumba Gabriela
.

La doi ani și jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul și fostul soț, Cornel Galeș. Cutremurătoare sunt ultimele cuvinte pe care Ileana i le-a spus lui Cornel, pe patul de moarte. Cântăreața de muzică populară l-a asigurat pe soțul ei că îl va aștepta Acolo Sus atunci când va fi pregătit să i se alăture.

Ileana Ciuculete a murit în 2017Ileana Ciuculete a murit în 2017

Ileana Ciuculete a murit în martie 2017, pe patul de spital, din cauza unei afecţiuni a ficatului. Soțul ei, Cornel Galeș, avea să dezvăluie într-un interviu acordat ulterior ce i-a spus „Zânica' pe patul de moarte.

'Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus. Când vei fi pregătit să vii, eu te aștept Acolo Sus!', i-a transmis Ileana soţului ei înainte să închidă ochii.

În urmă cu două zile, chiar de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, Cornel a murit într-un accident de circulație, petrecut în Spania.

Cornel Galeş și Ileana Ciuculete au fost împreună 20 de ani

Cornel și Ileana, povesteau acum câțiva ani, cum s-au întâlnit în anii 90, iar artista l-a cerut de bărbat imediat după ce l-a văzut. „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar daca are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine', povestea Ileana Ciuculete.

Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Cornel Galeș s-a stins și el, la mai puțin de trei ani de la pierderea femeii pe care a iubit-o timp de 20 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton