Anamaria Prodan a postat o fotografie cu fiica ei, Sarah, în cârje, după operație: "Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu"

 Dumba Gabriela
.

Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan, s-a accidentat în timpul unui meci de baschet și zilele trecute a fost operată. Impresara a postat, pe Instagram, o fotografie cu fiica sa în cârje, înconjurată de prietenii din America și un mesaj emoționant, de încurajare pentru Sarah.

Anamaria Prodan, alături de fiicele ei și soțul Laurențiu ReghecampfAnamaria Prodan, alături de fiicele ei și soțul Laurențiu Reghecampf

Astăzi, Sarah Dumitrescu a fost externată din spital și va merge acasă, urmând să treacă printr-o perioadă lungă de recuperare pentru că și-a rupt ligamentele în timpul unui meci.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u, uriașul meu drag', a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, când a aflat că fiica ei a suferit o accidentare pe terenul de baschet.

Toți colegii de echipă ai fiicei Anamariei Prodan au venit la spital să o încurajeze, iar impresara a zburat și ea în America, pentru a fi alături de Sarah.

„Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând. #operație”, a scris Anamaria Prodan, pe rețeaua de socializare.

Sarah Dumitrescu face sport de performanță și, în urmă cu ceva timp, a dat cu mare entuziasm vestea că va juca baschet la echipa Universității din Mississipi.

„Sunt recunoscătoare că am ocazia să joc sportul pe care îl iubesc, la un alt nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt fericită să anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi.”, a transmis Sarah pe Twitter.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton