Răzvan Fodor, de la Asia Express, suferă de o boală care se poate agrava în orice clipă. Soția lui este îngrijorată

 Oana Popoiag
.
Răzvan Fodor de la Asia ExpressRăzvan Fodor de la Asia Express

Răzvan Fodor, de la Asia Express, a plecat plin de entuziasm în aventura vieții alături de Sorin Bontea, dar și-a asumat un risc uriaș din punct de vedere medical. Puțini știu că Răzvan are crize de astm, motiv pentru care soția lui, Irina, este extrem de îngrijorată. De altfel, și prezentatorul a avut dubii dacă să intre sau nu în competiție.

La 44 de ani, Răzvan Fodor nu a pierdut gustul aventurii, astfel că se află acum, alături de amicul său Sorin Bontea, în competiția Asia Express. Se știe că vorbim de un grad de dificultate foarte ridicat la Asia Express, emisiune ce presupune anduranță și rezistență fizică și, în consecință, o stare medical bună. Capitol la care Răzvan Fodor de la Asia Express nu stă foarte bine.

Boala neștiută a lui Răzvan Fodor de la Asia Express

Puțini știu că celebrul prezentator și actor suferă de o boală greu de controlat, astmul. De altfel, acesta este cel mai mare motiv de îngrijorare al Irinei, soția sa.

'Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient',a  declarat Irina Fodor pentru Click.

Întrebată mai departe dacă principalul motiv al îngrijorării este astmul de care suferă Răzvan, condiție pe care supraviețuirea în țări precum Filipine și Taiwan o pot agrava, Irina a confirmat: 'Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă', a declarat Irina Fodor, care a mai spus că în zece ani de iubire, nu au mai stat niciodată separate atât de mult timp.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton