În ce ipostază neobișnuită a fost fotografiată Viorica Dăncilă, după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Fosta sefă a PSD, la cumpărături într-un supermarket din Ploiești!

 Dumba Gabriela
.

Viorica Dăncilă a fost suprinsă, pe 1 Decembrie, nu la parada de la Arcul de Triumf sau la un alt eveniment organizat de Ziua Națională, ci într-un supermarket din Ploiești, la cumpărături. Fosta șefă a PSD a ales să ia o pauză de la viața politică, după ce a pierdut alegerile prezidențiale și a preferat să petreacă prima zi din decembrie împreună cu tatăl ei, care locuiește în Ploiești.

Viorica Dăncilă a fost suprinsă într-un supermarket din PloieștiViorica Dăncilă a fost suprinsă într-un supermarket din Ploiești

Îmbrăcată simplu, în pantaloni negri și o jachetă vișinie, însă purtând, totuși, coafura care a consacrat-o, Viorica Dăncilă a mers la cumpărături pe 1 Decembrie, iar internauții au suprins-o într-un supermarket din Ploiești.

Potrivit Prahova Online, fostul premier al României s-a aflat în Ploiești pentru că acolo locuiește tatăl ei și, cel mai probabil, Viorica Dăncilă a profitat de weekend pentru a-l vizita.

În plus, politicianul are mai mult timp liber acum, după ce și-a dat demisia din fruntea PSD și a pierdut, după cum se știe, și alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă se va întoarce, după Sărbători, de unde a plecat și anume în fruntea organizației de femei a PSD.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton