Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României. Fata lui Adi Minune nu vrea să cânte niciodată manele!

 Dumba Gabriela
.

Poate că numele Adriana Simionescu nu vă spunea mai nimic, înainte să-l auziți la Vocea României, iar asta pentru că tânăra de 16 ani nu și-a dorit niciodată să profite de celebritatea tatălui său, Adrian Minune. Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României datorită vocii sale și Horia Brenciu, antrenorul său, este convins că va impresiona prin momentul său de vineri, 6 decembrie.

cine-este-adriana-simionescu-2-1024×604cine-este-adriana-simionescu-2-1024×604

Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României pentru a demonstra că are o voce frumoasă, ce merită să fie auzită de toată țara și n-a vrut să ajungă vedetă profitând de celebritatea lui Adrian Minune, tatăl ei.

Ba dimpotrivă, Adriana spune că pentru ea n-a fost niciodată o mare bucurie că s-a născut într-o familie cunoscută în România. A avut dintotdeauna și încă mai are foarte multe responsabilități față de părinții ei, Adrian Minune fiind un tată foarte exigent, care a investit enorm în educația copiilor lui.

Adriana a fost înscrisă pentru prima oară într-o școală privată unde vorbea numai în limba engleză, apoi s-a mutat la ICHB, liceu unde era marginalizată de către elevi căci este țigancă. Acum, concurenta de la Vocea României studiază la Dinu Lipatti, după ce a reușit să-și convingă tatăl să o lasă să studieze muzică.

Adriana Simionescu nu are doar o voce frumoasă, cu care a înzestrat-o natura, ci și cunoștințe solide de muzică. La doar 16 ani, concurenta de la Vocea României studiază canto-jazz și își dorește o carieră internațională.

Adriana cântă jazz, muzică ușoară, blues, toate genurile muzicale, în afară de rock. Fiica lui Adi Minune nu se gândește să cânte manele pentru că nu vrea să o ia pe urmele tatălui. Copila spune că nu este făcută pentru lumea asta periculoasă, unde iei mereu contact cu interlopi, alcool și violență.

Motivul pentru care Adriana Simionescu s-a înscris la Vocea României

Fata cea mică a lui Adrian Minune s-a simțit tot timpul în umbra tatălui său, un nume foarte cunoscut în România și de aceea a simțit tot timpul nevoia să demonstreze și mai mult decât o făceau alți copii de vârsta ei.

Adriana și-a propus, de când era copil, că va ajunge vedetă prin propriile puteri, fără influența tatălui său. De aceea s-a înscris la Vocea României. A știut că în această competiție va fi doar un număr, a sperat că nimeni nu știe cine este tatăl ei, iar ea va fi pentru juriu și telespectatori doar o concurentă ca oricare alta.

Pe cât de exigent este, Adrian a avut întotdeauna grijă de familia sa și le-a oferit tot ceea ce și-au dorit. Adriana spune că a fost răsfățată și a avut întotdeauna haine de firmă, parfumuri sau telefoane, ceea ce alți copii nu aveau.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton